Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba ;
Turkmmo.com
...
2yıldır forum işleriyle uğraştım.Bir çok forumda moderatörlük vb. görevlerde bulundum.Hepside bir zamandan sonra baydı
Birçoğunda oynadığım online mmo oyununun kategorisi yoktu.Ya da kendi ilgile alanımı yansıtabilecek bir katagori.İşte bu yüzden turkmmo'ya geçtim.
MMo oyunlarında bir çok bilgi paylaşan bu site hem bana yararı olucak hemde benim sizlere sunacağım bilgiler.
Kısa ve öz olarak kendimden bahsedebilirim. ;
Adım: DoğukaN
Yaşım: 17
Memleketim: Ankara
Hobilerim: Basketbol , Futbol , MMo Online Oyunlar ve İnternet
İnternette okul olmadığı zamanlarda fazlaca vakit geçiririm.Ama zararsız bir şekilde.Sürekli olarak güncel olan haberleri takip eder başka ülkelerin sitelerinde paylaşılmaş bilgileri türkiye forum portallarında paylaşırım.Para kazanırım , site tasarımı yaparım ve eğlenceli vakit geçiririm.
Şuanki hedefim şudur.Belki yeni birisi olabilirim.Belki benden çok önceden turkmmo forum ailesine katılmış birisi olabilir.Ama bu benim onu geçemeyeceğim anlamına gelmez.
Hedefim forumda iyi yerlere gelmek.
Nedir iyi yerlere gelmek ?
-Uzman
-D.Moderatör
-Moderatör
-Süper Moderatör
-Yönetici
-Co Admin
Hedeflerim sırasıyla bunlardır.
...
Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Sizlerde kendinizi bana tanıtabilirseniz memnun olurum.Hem böylece tanışmış ve kaynaşmış oluruz.
Kendini bana tanıtmak isteyenler :
PROFİL sayfamdan bana bulabilirler.
Bu arada nickimin anlamını sorucak birisi olursa şimdiden söyleyebilirim. : Hayat Bir Rüya.
Teşekkürler...
Turkmmo.com
...2yıldır forum işleriyle uğraştım.Bir çok forumda moderatörlük vb. görevlerde bulundum.Hepside bir zamandan sonra baydı
Birçoğunda oynadığım online mmo oyununun kategorisi yoktu.Ya da kendi ilgile alanımı yansıtabilecek bir katagori.İşte bu yüzden turkmmo'ya geçtim.
MMo oyunlarında bir çok bilgi paylaşan bu site hem bana yararı olucak hemde benim sizlere sunacağım bilgiler.
Kısa ve öz olarak kendimden bahsedebilirim. ;
Adım: DoğukaN
Yaşım: 17
Memleketim: Ankara
Hobilerim: Basketbol , Futbol , MMo Online Oyunlar ve İnternet
İnternette okul olmadığı zamanlarda fazlaca vakit geçiririm.Ama zararsız bir şekilde.Sürekli olarak güncel olan haberleri takip eder başka ülkelerin sitelerinde paylaşılmaş bilgileri türkiye forum portallarında paylaşırım.Para kazanırım , site tasarımı yaparım ve eğlenceli vakit geçiririm.
Şuanki hedefim şudur.Belki yeni birisi olabilirim.Belki benden çok önceden turkmmo forum ailesine katılmış birisi olabilir.Ama bu benim onu geçemeyeceğim anlamına gelmez.
Hedefim forumda iyi yerlere gelmek.Nedir iyi yerlere gelmek ?
-Uzman
-D.Moderatör
-Moderatör
-Süper Moderatör
-Yönetici
-Co Admin
Hedeflerim sırasıyla bunlardır.
...Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Sizlerde kendinizi bana tanıtabilirseniz memnun olurum.Hem böylece tanışmış ve kaynaşmış oluruz.
Kendini bana tanıtmak isteyenler :
PROFİL sayfamdan bana bulabilirler.
Bu arada nickimin anlamını sorucak birisi olursa şimdiden söyleyebilirim. : Hayat Bir Rüya.
Teşekkürler...
Not olarak şunu belirtmek isterim.
Msn,ICQ,Yahoo,Aim,Skype adreslerimin hepsi mevcuttur.İstediğiniz herhangi bir mail ağından bana ulaşabilirsiniz.
Msn,ICQ,Yahoo,Aim,Skype adreslerimin hepsi mevcuttur.İstediğiniz herhangi bir mail ağından bana ulaşabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)