Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
[CODE]quest uye_sikayet begin state start begin when 20093.chat."Oyuncu Sikayet et" begin say_title ("Hades: ") say ("Merhaba, "..pc.get_name().."!") say ("Oyun Kurallarina uymayan oyunculari") say ("burada sikayet edebilirsin") wait() say ("Bug ve Hack kullanmak yasaktir") say ("Lütfen Oyun Kurallarina uyalim") say ("Uymayanlari uyaralim!") say ("Peki: Suan sikayet etmek istiyormusun?") local a = select ("Evet istiyorum", "Hayir istemiyorum") if a == 2 then say ("Iyi, iyi düsünmeni tavsiye ederim") say ("Yanlis Bilgi veriyorsan butun hesapların engellenecek!") elseif a == 1 then say ("Tamamdir, kararini verdin ozaman bana") say ("oyun kurallarina uymayan üyenin ismini söyle") local b = input() if b == "" then say ("Malesef böyle bir oyuncu yok") else say ("Süper, Simdi raporlama nedenini söyle") say ("Üç nedenden birini seçin.") local c = select ("Bug Kullanma", "Hack Kullanma", "Küfür", "Vazgectim") if c == 4 then return elseif c == 1 then notice_all (pc.get_name().." Rapor nedeni "..b.." Bug Kullanma Gerekçesiyle Bildirildiniz.En Yakın Zamanda İletişime Geçilecektir.") elseif c == 2 then notice_all (pc.get_name().." Rapor nedeni "..b.." Hack Kullanma Gerekçesiyle Bildirildiniz.En Yakın Zamanda İletişime Geçilecektir.") elseif c == 3 then notice_all (pc.get_name().." Rapor nedeni "..b.." Küfür Etme Gerekçesiyle Bildirildiniz.En Yakın Zamanda İletişime Geçilecektir.") end end end end end end
Bu içeriği metin belgesine yapıştırıp .quest olarak kayıt edin.
Uğraşamam diyenler için ;
http://asilrap.in/uye_sikayet.rar
Questi yüklemek çok basit.
PuTTY'ye gelip ;
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest
[ENTER]
./qc uye_sikayet.quest
[ENTER]
Ve oyun içerisinde /reload q yaparak questi kullanmaya başlayabilirsiniz.[/CODE]