mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Panel Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tollarance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 488

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Admin yada yetkililer bize tam bi acıklama yapın panel ne zaman düzelicek Şifremi Unuttum felan carımın şifresini bilmiyorum hasretiyle kaldım lütfn bi acıklama yapın

Defelarca Konu Açılmayın Artık :( Adminimiz Şuan Sitede Problem Olduğu Düzenlemelerin Bitmek Üzeren Olduğunu Söylemişti.

bu konuyla ilgili defalarca yazdım son bir kez daha yazıyorum.

Şuanki sitemizin alt yapısı çoke ski resmen pert durumda. Bu haliyle aktif etmem sitedeki hiçbirşeyi. Yeni site hazırlıyoruz çoğu yeri bitti. Biliyorum geciktik ama biraz daha sabrederseniz zaten sadece şifre değiştirme vs değil çok özellikli yeni bir site gelecek.

Kardeşim :) valla cok özledim benim PlazTriam adlı carım ban yedi üstüne yeni car yapmıstım temiz saglam bişey marsta onu yapacam.Kullanıcı adı nı hatırlamıyorum arkadas bi tane söyledi onu deniyicem.Bir şey sorucam bide sana ben adminle konussam oyundaki nicki ona verip benim ıd söyleyebilirmi varmı yetkisi Idmı bulabilirmi msneyle

Kardeşim :) valla cok özledim benim PlazTriam adlı carım ban yedi üstüne yeni car yapmıstım temiz saglam bişey marsta onu yapacam.Kullanıcı adı nı hatırlamıyorum arkadas bi tane söyledi onu deniyicem.Bir şey sorucam bide sana ben adminle konussam oyundaki nicki ona verip benim ıd söyleyebilirmi varmı yetkisi Idmı bulabilirmi msneyle
hatırlıyorsan msn adresini gönder ama bunun yanına ek bilgilerde gerekebilir. yinede bir şansını dene.

Olmuyor şifremi unuttumda sorun oldugu için diyorki Hesap ve Mail uyusmuyor diye bi hata o panelin sorunu cünkü ben yeni hesap actım msnsinide gine aynı hatayı verdi...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri