Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeter lan artık !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MARLYNSOON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 519
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MARLYNSOON

Level 1
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

/////////

Moderatör tarafında düzenlendi:
En kısa zamanda bakım olacak merak etmeyin.
@admin;

Öncelikle Lüffen Üslubunuza Dikkat Edin Turkmmo Kaliteli Bir Forum , MMOMT2 Kaliteli Bir Oyundur Hen An Bakım Yapılamaz İhtiyaç Olduğu Zaman Bakım Yapılır Sorunlar Halledilir. @admin; İstiyorsanız mesaj atabilirsiniz.

Öncelikle lüffen Üslubunuza dikkat edin turkmmo kaliteli bir forum , mmomt2 kaliteli bir oyundur hen an bakım yapılamaz İhtiyaç olduğu zaman bakım yapılır sorunlar halledilir. @admin; İstiyorsanız mesaj atabilirsiniz.

Çok gÜzel sÖylÜyosun zaten bende daha Öncekİ mesajlarimda Üslub bozmadim kardeŞİm ama can sikiyosunuz alt ÜstÜ bİr bakim bu kadar zor olamaz oyunda bu durumda olan tek ben deĞİlİm bakimda dÜzelcek dİye beklİyolar yazan yaziyo zaten konusunu ama oyuna para yatiryoruz eĞelenelİm bİ nebze olsun dİye ama onuda yok stres yapiyo oyun zevk vermesİ gereken yerde..sende benİ anlaa zirt pirt bakim İstemİyom zaten sİzden ama dÜzeltİn Şu durumu..

Bu tarz konuşmalara yanıt verilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri