HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
FroZen Design And Production
merhablar arkadaslar. Sizlerin oyunlarınızda çekmiş oldukları güzel kareleri olmucagını dusunup yakaldıgınız bır anı yada herhangı bır vıdeonuzun edıtı yapılıp szılere takdım edılmesı ıcın basvuracagınız bır yapım kurulusudur.Ayrıca diğer hizmetlerimiz.Online oyun ürünleri , TeamSpeak 3 server satısı bulunmaktadır.
bu kurulusuta Clan Tanıtım Movieleri , Kısa (kişisel yada takım) introları , logo tasarımları, mouse pad tasarımları, t-shirt tasarımları, oyun movieleriniz , walpaper , youtube layout , site bannerlarınız pvp logolarınız ve aklınıza gelipte yaptırmak ıstedıgınız tum tasarımlar için ulaşabilirsiniz..
Face sayfamız:
TeamSpeak satış:
mail : spawnksk@gmail.com
sedatceliks@gmail.com
bu kurulusuta Clan Tanıtım Movieleri , Kısa (kişisel yada takım) introları , logo tasarımları, mouse pad tasarımları, t-shirt tasarımları, oyun movieleriniz , walpaper , youtube layout , site bannerlarınız pvp logolarınız ve aklınıza gelipte yaptırmak ıstedıgınız tum tasarımlar için ulaşabilirsiniz..
Face sayfamız:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
TeamSpeak satış:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sedatceliks@gmail.com
Arkadaşı çok iyi tanırım Turkmmo sitesinide ben önerdim.İş yapanlar kesinlikle pişman olmaz.
FroZen Design And Production
merhablar arkadaslar. Sizlerin oyunlarınızda çekmiş oldukları güzel kareleri olmucagını dusunup yakaldıgınız bır anı yada herhangı bır vıdeonuzun edıtı yapılıp szılere takdım edılmesı ıcın basvuracagınız bır yapım kurulusudur.Ayrıca diğer hizmetlerimiz.Online oyun ürünleri , TeamSpeak 3 server satısı bulunmaktadır.
Face sayfamız:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
TeamSpeak satış:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sedatceliks@gmail.com
![]()
Bakınız Bölüm Kuralları Madde 6
6- Açtığınız konularda reklam yapmak, site linki vermek, msn,e-mail adresi vermek yasaktır.
Konuyu bildiriyorum lütfen daha sonra açacağınız konuda bölüm kurallarınıda inceleyiniz.