HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkdaşlar Ben Leqendy Files Server Kurdum
Web Sitem : www.ruzgarmt2.gen.tr
Panel ayarlarım159 editledim no-ıp dan aldıgım ıp yı yazdım Başarılı Bir Şekilde Kayıt Olabiliyorlar
Ve Pack kı İndirip Oyna Giriş Yapabiliyolar
Fakat BiKere de No- Ip Dan Alıdıgım Ip yi server info ya yazdım Oyuna Giriş Yapamadılar
Hata : Sunucuya Baglanırken Hata
Bu Hata Neden Ola Bilir tam Örnek Böle Oldugunda (85.96.62.200) Server İnfoya Sayı İle Yazıyorum Adamları pack kı yoluyorum giriş yapabiliyolar
Ve Bide Leqendy Server Filesine Uygun Pack Lazım Kendi Pack kı Kötü Hamachi Gibi Bu Yüzden Adamar Girmiyolar user Kaybına Neden Olmaktadır
Umarım Beni Anlamışsınızdır
Web Sitem : www.ruzgarmt2.gen.tr
Panel ayarlarım159 editledim no-ıp dan aldıgım ıp yı yazdım Başarılı Bir Şekilde Kayıt Olabiliyorlar
Ve Pack kı İndirip Oyna Giriş Yapabiliyolar
Fakat BiKere de No- Ip Dan Alıdıgım Ip yi server info ya yazdım Oyuna Giriş Yapamadılar
Hata : Sunucuya Baglanırken Hata
Bu Hata Neden Ola Bilir tam Örnek Böle Oldugunda (85.96.62.200) Server İnfoya Sayı İle Yazıyorum Adamları pack kı yoluyorum giriş yapabiliyolar
Ve Bide Leqendy Server Filesine Uygun Pack Lazım Kendi Pack kı Kötü Hamachi Gibi Bu Yüzden Adamar Girmiyolar user Kaybına Neden Olmaktadır
Umarım Beni Anlamışsınızdır
Son düzenleme: