S 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bir sorum olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 261

emreial

Level 5
TM Üye
Konular
224
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben mmomt2 yi uzun bir zamandır oynuyorum ve sıklıklarla girmeye calısıyorum ama merak ettigim bir soru var bu sorunun kaynagı bazı pwplerdeki cok iyi disiplinden saglanıyor benimde sorum :
Herhangi bir player oyununu normal bir şekilde oynarken diger bir player bu oyuncuyu tehtitlerde bulunuyorsa herhangi bir ceza alabilirmi yani oyunda iken afk iken keserken ya da ws ya da konuşma anlarında ortaya laf atarak karışarak tehtit ederek bir ceza alır mı yada bu sorunu daha büyümemiş cocuklarla bizmi konuşarak halletcez
İyi Forumlar..

Ben mmomt2 yi uzun bir zamandır oynuyorum ve sıklıklarla girmeye calısıyorum ama merak ettigim bir soru var bu sorunun kaynagı bazı pwplerdeki cok iyi disiplinden saglanıyor benimde sorum :
Herhangi bir player oyununu normal bir şekilde oynarken diger bir player bu oyuncuyu tehtitlerde bulunuyorsa herhangi bir ceza alabilirmi yani oyunda iken afk iken keserken ya da ws ya da konuşma anlarında ortaya laf atarak karışarak tehtit ederek bir ceza alır mı yada bu sorunu daha büyümemiş cocuklarla bizmi konuşarak halletcez
İyi Forumlar..

http://www.turkmmo.com/mmomt2/256273-mmomt2-kurallari.html suradan kuralları ögrenebilirsin

ayrıca tehtit ve agır küfür geçerli ise kurar ihlali bölümünden bildir görevli arkadaslar gereken işlemi yapalar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri