HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
OYUNA TIKLIOM YENİ PACKIDA İNDİİRDİM GİRİODU SON 5 GÜNDÜR TIKLIORUM YARIDA DONUP KALIO İLERLEMİO :ka24::l03::l03::l03:
:ka19::m08::m08::m08::m08::ka19::ka19::ka19:

:ka19::m08::m08::m08::m08::ka19::ka19::ka19:

siteden yeni pack indir,
metin2yı kaldırıp tüm dosyalarını sil ve tekrardan kur
mmomt2 packını metin2 içine at ve çalıstır
sorun çözülmesi lazım. eğer olmaz ise, işletim sisteminde sorun vardır.
siteden yeni pack indir,
Sorunun benzeri bendede mevcut,lakin işletim sistemi ile uzaktan yakından alakası yok.Torrent dolum esnasında yani Updater güncelleme yaparken oyundan yanıt vermiyor hatası alıyorum ve torrent kilitleniyor.Format attık,Metin2'yi ve patch'i tekrardan indirip kurduk fakat sorunu hala çözemedik.İşin tuhaf tarafı sadece Mmomt2'de bu sorunla karşılaşıyorum,Metin2TR'nin torrentinde bu sorun gibi yakından uzaktan alakası olan bir problem yok.Gerekli konuyuda açtım ama birinci ağızdan bir cevap alamadık.Şunuda eklemekte yarar var bir hafta öncesine kadar oyuna girebiliyordum.Yeni meydana gelmeye başladı bu sorun.Çözümünü kimse bilmiyor herhalde.Torrentsiz bir patch çıkarılıp hackshield önlemi alınması gibi bir durum imkan dahilinde var ise ben ve bir kaç arkadaşımın belkide daha fazla kişinin yaşadığı bu sorun ortadan kalkabilir.İlgilenen birisi olursa memnun olucaz.
yönetici olarak çalıştırmayı denedinizmi ?
Yönetici konumunda bilgisayar kullanıcım.Sorunun çözümüne ulaşılamadı hala.Yönetici olarak demek istediğin Administrator'den giriş ise bu xp de pek mümkün değil bildiğim kadarı ile,çünkü administrator hesabına kendiliğinden otomatik bir şifre koyuluyor,o yüzden o hesaptan çalıştırma işlemi yapılamıyor xp'de.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)