- Konular
- 241
- Online süresi
- 4h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mcfly38 arkadaşımızdan tecrübeLer arkadaşLar...
Arkadaslar ben Metin2 Tr de 78 lvl sura sahibi birisiyim. Serverim Samarra bundan sanırım tam 1.5 yıl önce bu lanet oyuna bulastım
Öyle bir şey ki bu oyun şimdi dönüp qeçmişime baktıgımda anlıyorum hatalırımı
en büyük hatam ise bu oyunu oynamak.
Ailemi arkadaslarımı sevgilimi ve bizzat kendimi bu oyun yüzünden üzdüm.
Şimdi anlıyorum ki hepsi boşa oyunun bizlere katkıları var evet bunu kimse inkar edemez ancak oyunun bize kattıklarından daha çok olan bişey daha var oyunun bizden aldıkları götürdükleri
En önemlisi zamanımız
Zaman'ı kim qeri çevirebilir aranızda bunu yapabilecek birisi var mı
Bunu okurken içinizden diyeceksiniz ''ne yapalım canımız sıkılıyor oynamadan duramıyorum'' bunu biliyorum arkadaslar bende öyle diyordum zamanında
evet bırakmak zor hatta çok zor kabul ediyorum
Ama inanın bana yapabileceğiniz çok çok daha iyi şeyler var
Umarım bu hayattan bir sille yemeden önce anlayıp bırakırsınız
Ben başaramadım ve bu yüzden sizlere tavsiyem bi an önce bırakın
78 lvl karakterimi silmek üzereyim en kısa zamanda videosnu sizlerle paylaşıcam Lütfen arkamdan küfür ederek anmayın )
biliyorum emek verdim zaman harcadım ancak o çarı satsam bir kişi daha bulaştırmıs olucam bu pisliğe
en iyisi yoketmek onu benim fikirlerim bunlar arkadaslar sizlerle paylasmak istedim bu fikirlere tecrübelerle vardım unutmayınız...
Umarım o tecrübeleri tatmadan oyunu bırakabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun ..
ARKADAŞIM SAMARRADA OYNUYOR VE AYNI İLDEYİZ ŞUANA KADAR SAMARRANIN EN İYİ SURASI NERDEYSE VE OYUNU BIRAKIYOR G8 SKİLİ VAR
ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN VE 1-2 GÜN SONRA CHAR SİLİM VİDEOSUNUDA PAYLAŞICAZ .... LÜTFEN KÜFÜR ETMEYİNİZ SİZDE ANLAYACAKSINIZ BİRGÜN NEDEN CHAR SİLDİĞİNİ... OYUNU BIRAKMANIZ DİLEĞİYLE sLow...!
Video En Kısa Zamanda Koyulacaktır...!
[YENİ KONU OLARAK]
HAYAT SADECE OYUN DEĞİLDİR ! BUNU BİLİN ... DERSLERİNİZE HERZAMAN İYİ BAKIN.. AİLENİZLE BAĞINIZI KOPARMAYIN HERZAMAN MUTLU OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN !
Charı İstemek İçin Eklemeyiniz Ve Mesaj Atmayınız...! Arkadaşımın Dediği Gibi Başkasına Bulaştırmak İstemiyoruz ... [KARAKTER SİLME VİDEOSU EN KISA ZAMANDA KOYULACAKTIR !
Arkadaslar ben Metin2 Tr de 78 lvl sura sahibi birisiyim. Serverim Samarra bundan sanırım tam 1.5 yıl önce bu lanet oyuna bulastım
Öyle bir şey ki bu oyun şimdi dönüp qeçmişime baktıgımda anlıyorum hatalırımı
en büyük hatam ise bu oyunu oynamak.
Ailemi arkadaslarımı sevgilimi ve bizzat kendimi bu oyun yüzünden üzdüm.
Şimdi anlıyorum ki hepsi boşa oyunun bizlere katkıları var evet bunu kimse inkar edemez ancak oyunun bize kattıklarından daha çok olan bişey daha var oyunun bizden aldıkları götürdükleri
En önemlisi zamanımız
Zaman'ı kim qeri çevirebilir aranızda bunu yapabilecek birisi var mı
Bunu okurken içinizden diyeceksiniz ''ne yapalım canımız sıkılıyor oynamadan duramıyorum'' bunu biliyorum arkadaslar bende öyle diyordum zamanında
evet bırakmak zor hatta çok zor kabul ediyorum
Ama inanın bana yapabileceğiniz çok çok daha iyi şeyler var
Umarım bu hayattan bir sille yemeden önce anlayıp bırakırsınız
Ben başaramadım ve bu yüzden sizlere tavsiyem bi an önce bırakın
78 lvl karakterimi silmek üzereyim en kısa zamanda videosnu sizlerle paylaşıcam Lütfen arkamdan küfür ederek anmayın )
biliyorum emek verdim zaman harcadım ancak o çarı satsam bir kişi daha bulaştırmıs olucam bu pisliğe
en iyisi yoketmek onu benim fikirlerim bunlar arkadaslar sizlerle paylasmak istedim bu fikirlere tecrübelerle vardım unutmayınız...
Umarım o tecrübeleri tatmadan oyunu bırakabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun ..
ARKADAŞIM SAMARRADA OYNUYOR VE AYNI İLDEYİZ ŞUANA KADAR SAMARRANIN EN İYİ SURASI NERDEYSE VE OYUNU BIRAKIYOR G8 SKİLİ VAR
ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN VE 1-2 GÜN SONRA CHAR SİLİM VİDEOSUNUDA PAYLAŞICAZ .... LÜTFEN KÜFÜR ETMEYİNİZ SİZDE ANLAYACAKSINIZ BİRGÜN NEDEN CHAR SİLDİĞİNİ... OYUNU BIRAKMANIZ DİLEĞİYLE sLow...!Video En Kısa Zamanda Koyulacaktır...!
[YENİ KONU OLARAK]
HAYAT SADECE OYUN DEĞİLDİR ! BUNU BİLİN ... DERSLERİNİZE HERZAMAN İYİ BAKIN.. AİLENİZLE BAĞINIZI KOPARMAYIN HERZAMAN MUTLU OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN !
Charı İstemek İçin Eklemeyiniz Ve Mesaj Atmayınız...! Arkadaşımın Dediği Gibi Başkasına Bulaştırmak İstemiyoruz ... [KARAKTER SİLME VİDEOSU EN KISA ZAMANDA KOYULACAKTIR !
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Çok doğru söylüor sun ben bu oyunu bağımlısı değilim ama biraz oynuorum Bu arada O lanet oyundan kurtulduğuna çok sevindim artık çok az oynuorum o oyunu neyse kısacası bu oyunu oynamamanızı tavsiye ederim...
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
abİ Çok doĞru sÖlÜyosun
Son düzenleme:
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
doğrudur da insan kolay kolay bırakamıor 

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben de zamanında oynamıştım bu lanet oyunu ama 7 8 ay önce bıraktım oyunu artık oyundan zevk almıyorum metin2 oynamak canımı sıkmaya başladı oyunu ve karakterlerimi sildim... oyunun bağımlısı olan arkadaşlara söylüyorum '''METİN2 Yİ KESİNLİKLE BIRAKIN''' yoksa iyi bir meslek sahibi olamassınız bunun yanında çevrenizdeki herşeyinizi kaybedersiniz...
SayqıLar..!
SayqıLar..!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)