Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Sİte ne zaman dÜzelcek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekDusman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

çARIM SOYULDU VE ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİREMİYORUM.site ne zman düzelcek belli bir tarih verirmisiniz ona göre yoluma bakacağım....

bu konuyla ilgili defalarca yazdım son bir kez daha yazıyorum.

Şuanki sitemizin alt yapısı çoke ski resmen pert durumda. Bu haliyle aktif etmem sitedeki hiçbirşeyi. Yeni site hazırlıyoruz çoğu yeri bitti. Biliyorum geciktik ama biraz daha sabrederseniz zaten sadece şifre değiştirme vs değil çok özellikli yeni bir site gelecek.

Admin son Kez bunu Demişti.

AĞa İyİ gÜzel hoŞ sÖlemİŞtİ.ne kadar sabredelİm bİze bİr gÜn tarİh fİlan verİnde ona gÖre bİrŞeyler yapak ayikiyon demİ

AĞa İyİ gÜzel hoŞ sÖlemİŞtİ.ne kadar sabredelİm bİze bİr gÜn tarİh fİlan verİnde ona gÖre bİrŞeyler yapak ayikiyon demİ
gün verilmedi evet. buda sitenin hala yapım aşamasında oldugunudur. sadece kullanıcı paneli değil, daha yeni bir çok özellik eklenecek. sabır etmeniz gerekiyor. emin olun 5 dklık bişi olsa sizin söylemenize gerek kalmazdı.

Kardeşim bizi alakadar etmez yok 5dkaymış yok 5 haftaymış mağdem birileri bu işten para kazanıyor.kazandığı paranın hakkını verecek.Paramızla Rezil Olmak Böle Bişe Olsa Gerek.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri