bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Server alıcakların dikkatine Argehosttan almayın!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BoRlanD93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 844
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet arkadaşlar argehosttan sunucu almayın ben kendilerinin mağduruyum. server 2 haftada toplam 24 saat açık kalmıştır orda hergün 1'er 2'er saat Hamachi açsam daha iyiydi ayrıca aşırı lag var 1 kişiyle bile oyunua girilmiyor.
Para iadesi isteyince tersleyip msnden silip atıyorlar.. Beni dolandırdılar sizide dolandırmasınlar..

evet arkadaşlar argehosttan sunucu almayın ben kendilerinin mağduruyum. server 2 haftada toplam 24 saat açık kalmıştır orda hergün 1'er 2'er saat Hamachi açsam daha iyiydi ayrıca aşırı lag var 1 kişiyle bile oyunua girilmiyor.
Para iadesi isteyince tersleyip msnden silip atıyorlar.. Beni dolandırdılar sizide dolandırmasınlar..

ArgeHost Vps Dedicated ve Hosting İşlemleri ile ün yapmış olan ve Yersağlayıcı Belgeye sahip olan bir kuruluştur.
4 Mesaj ve 4 Konu Yalan Söylediğinizin Kanıtı olup.Elinizde Dökümler var ise öyle konuşun.Aksi Takdirde Bir Durum Söz Konusu olamaz.
Teşekkürler. r10.net
Bu bilgiler ve öngörüler huzurunda adminlerimin konuyu kapatmaları ve kullanıcının uzaklaştirilmasini rica ediyorum teşekkürler. iyi forumlar

Royal

beyler burada kendi mesajlarınızla fake*** yapmayın kendi kullanıcı hesaplarınız ile milleti etklemeyin oyun bilişim in ys belgesi var mı ?? argehostun var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri