Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaslar forumda gezinirken bi arkadaşım nasıl opk otamatik yapılır dediler.bı cevapta imkaansız dedi.Ama ben otomatik yapabılıyorum.İlk once opk hack ıle oyuna gırıyoruz .Orda opk odasını acıyoruz.Sonra /ar yaparak kendimizi oto hazır olarak ayarlıyoruz.Suan otamatikman hazır der.Sonra kurucuya pm atarak benı opk yaparmısın lutfen diyoruz. Oda tamam der gennelikle.Lafı fazla uzatmayım
.Sımdı sıze bı lınk verecem buradan bı bot ındırcez opk ıcın.
Replerinizi bekliyorum.
.Sımdı sıze bı lınk verecem buradan bı bot ındırcez opk ıcın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
arkadaslar buradan bu botu ındırınız.Devam edelim opk odasında opk oldunuz simdi hackte triger botu acıyoruz (ismini yanlıs yazabılırım yanı adamı gorunce vuruyor.)sonra botumuza geliyoruz 4'ü isaretlıyoruz.Bu kadar oto opk. Resimleri upload edemedim o yuzden rar olarak vereyım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sabitlenirse cok mutlu olurum.Replerinizi bekliyorum.
Buna gerek yokkiArkadaslar forumda gezinirken bi arkadaşım nasıl opk otamatik yapılır dediler.bı cevapta imkaansız dedi.Ama ben otomatik yapabılıyorum.İlk once opk hack ıle oyuna gırıyoruz .Orda opk odasını acıyoruz.Sonra /ar yaparak kendimizi oto hazır olarak ayarlıyoruz.Suan otamatikman hazır der.Sonra kurucuya pm atarak benı opk yaparmısın lutfen diyoruz. Oda tamam der gennelikle.Lafı fazla uzatmayım.Sımdı sıze bı lınk verecem buradan bı bot ındırcez opk ıcın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.arkadaslar buradan bu botu ındırınız.Devam edelim opk odasında opk oldunuz simdi hackte triger botu acıyoruz (ismini yanlıs yazabılırım yanı adamı gorunce vuruyor.)sonra botumuza geliyoruz 4'ü isaretlıyoruz.Bu kadar oto opk. Resimleri upload edemedim o yuzden rar olarak vereyımLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Sabitlenirse cok mutlu olurum.
Replerinizi bekliyorum.
Keybord Ayarklarından R.Mause yazana tıkla SPACE bas SPACE kagıt sıkıstır al sana oto OPK