TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Wolfteam MOUSE Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurguven123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Virüs olabilir bilgisayarda veya arka planda hile vs çalışıyordur.
Virüs yok. Arkaplanda çalışan program'var. RocketDock galiba bu sorun yapıyor.

Kilitlenebilir.

İlk Önce Gereksiz Programları Kaldır.Sonra CCleaner İle Kayıt Defterini Temizle Böylece Pc Rahatlar.Ama İşe Yaramazsa İyi Bir Ekran Kartı Şart Demektir.Arka planda çalışan gereksiz programları kapatabilirsin çalışmalarını engellemez.
Ayrıca ;
[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, width: 175"]

[/TD]
[TD="class: alt1"]

Wolfteam Oynarken Kasıyor/Donuyor Diyenler Buyrun.

Evet Arkadaşlar Her Oyun Gibi Wolf Team Oyunuda Bir Sisteme Göre Doğru Düzgün Çalışır.
Sistem Yetmiyor Diyerek Kasayı Yumruklamakdansa Burayı Bir Okuyun.

Arkadaşlar.Eğer Bilgisayarınızın Performansı İyi İse Ve Oyunlarda Kasıyorsa Şunları Deneyiniz.
Benim 256 Ekran Kartı İle Oynayamadığım Oyun Yok Sebeplerini Açıklıyorum.

İlk Olarak;
En Güncel ''DirectX'' Programının Bilgisayarınızda Kurulu Olduğuna Emin Olunuz.
Bunun İçin: Denetim Masası ► Program Ekle/Kaldır Bölümünde Proglamları Okuyarak DirectX İ Bulunuz Ve Kaç Olduğu Yanından Yazar.

En Güncel Sürümü Almak İçin[BEDAVADIR]:Google'ye DirectX 12 Yazınız Ve İndiriniz.
BU SÜRÜM FİNALDİR.PİYASAYA MUTLAKA YENİ BİR İSİMDE BAŞKA PROGRAMLAR ÇIKAR.DEVAMLI TAKİP EDİNİZ.

EĞER BUNLAR SİZDE MEVCUT İSE ŞUNLARA BAKIN ;
ARKADAŞLAR Microsoft Herzaman Yeni DRİVER Güncellemeleri Koymakta.Ne Güncellemesi Diyeceksiniz.Hemen Anlatayım.

Ekran Kartı Güncellemesi
En Güncel Sürümü Şu Şekillerle Kazanabilirsiniz.[BEDAVADIR]
Arkadaşlar 2 Yol Vardır İlk Önce Zoru Açıklayayım.
Bilgisayara Herhangi Bir Sistem Olarak Format Attığınızda En Güncel Seshttp://www.turkmmo.com/frm/images/smilies/virgul.gifEkran Kartı... V.S. Güncellemeleri İle Kurar.Bu Yol Zordur Ve Çok Zaman Alır.Ve Bunun Üzerine Yüklü Dosyalar Gider.

Ama Sade 10-30 Dakikanızı Alıcak Bir Yol Var.
Bilgisayarda Çevrim İçi Olarak Bedava[HER ZAMAN] Olarak Bilgisayarınıza Yükleye bilirsiniz
SIRASIYLA ŞUNLARI TAKİP EDİN ;
►DENETİM MASASINA GİRİNİZ.
►YUKARIDA ''ARA'' YAZAN BÖLÜME 'AYGIT YÖNETİCİSİ' YAZINIZ.
►ÇIKAN ARAMA SONUÇLARINDA İLK YERE GİRİN VE AÇILAN GÖRÜNTÜ BAĞLAŞTIRICISI SEKMESİNE TIKLAYINIZ.
►SEKMEYE TIKLAYINCA ALTINDA BİLGİSAYARINIZIN EKRAN KARTI İSMİNİ VE YÜKLÜ OLAN [MESELA NDİVA] SÜRÜCÜNÜN İSMİ İLE YAZAR.[EĞER HARİCİ EKRAN KARTIN VARSA ÜSTTE OLANI SEÇİNİZ]
►ONADA ÇİFT TIKLAYINIZ VE AÇILAN SAYFADAKİ YUKARIDA BULUNAN SEKMELERDEN ''SÜRÜCÜ'' DİYE YAZANI SEÇİNİZ.
►ALTTA SÜRÜCÜ GÜNCELLEŞTİR YAZAR.
►ONA TIKLAYINIZ
►ORTALAMA 15 DAKİKA SÜRÜCEK OLAN GÜNCELLEME YÜKLEMESİ BİTİNCE BİLGİSAYARINIZA RESET ATINIZ.
°SON OLARAK EĞER 3D FELAN SİYAH EKRANDA YAZI YAZARSA ALDIRIŞ ETMEYİN.BİLGİSAYARI AÇIP KAPADIKÇA GİDER.DEVAM EDERSE [2-3 KAPATIP AÇMADA GÜN AŞIRI AMA] BİLGİSAYARINIZDA YÜKLÜ OLAN DİRECTX PROGRAMINI KALDIRIP YENİDEN KURUN.SORUN TAM ANLAMI İLE KALKSIN..

AYRICA AYGIT YÖNETİCİSİ BÖLÜMÜNDE SES İŞLEMCİ MONİTÖR GİBİ SEKMELERDE GÜNCELLEMEK İSTEDİKLERİNİZİDE AYNI ŞEKİLDE GÜNCELLEYEBİLİRSİNİZ.
BEN ŞAHSEN SES VE GÖRÜNTÜ BAĞLAŞTICISI HARİÇ DİĞERLERİNE DOKUNMAMANIZI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ DİĞERLERİ GENELLİKLE YENİ İŞLETİM SİSTEMLERİ İLE GÜNCELLENİR.

[ALINTIDIR.] Arkadaşım İyice Araştırdım Çoğu Yerde DirectX Yüklemeniz Öneriliyor.
DirectX Yüklemek İçin :
Yardımcı Olabildiysem Rep Vermeniz Yeterli (:______

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bilgisayarının özelliklerinin düşük olmasından kaynaklanabilir

Kardeşim Drivirların eksik olabilir :m06:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri