HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleykum uzun bir aradan sonra tekrar geri dondum..
Bugun sizlere verecegim hileyi anlatiyim oncelikle..
Yani Wall hack. No Sxe serverlarda calisan wall hack (New Version). Hicbir sikinti olmycaktir calistirmasida basit.
Oncelikle klasor icindeki injector yazan dosyayi aciyoruz. Sag ust kosede add Tikliyoruz. Ve indirdigimiz klasor icindeki wallhack.exe seciyoruz ve OKeye basiyoruz.
Sonra oyuna giriyoruz. Oyunda INSERT tusuna tikladiginizda hile aktif olacaktir.
Dosya taramada virus gorunebilir. Ben kendimi riske atmam diyenler indirmesin. Iyi hileler. EMEGE SAYGI.
Bugun sizlere verecegim hileyi anlatiyim oncelikle..
Yani Wall hack. No Sxe serverlarda calisan wall hack (New Version). Hicbir sikinti olmycaktir calistirmasida basit.
Oncelikle klasor icindeki injector yazan dosyayi aciyoruz. Sag ust kosede add Tikliyoruz. Ve indirdigimiz klasor icindeki wallhack.exe seciyoruz ve OKeye basiyoruz.
Sonra oyuna giriyoruz. Oyunda INSERT tusuna tikladiginizda hile aktif olacaktir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dosya taramada virus gorunebilir. Ben kendimi riske atmam diyenler indirmesin. Iyi hileler. EMEGE SAYGI.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...