Test5410 1
Test5410
mavzermete 1
mavzermete
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

MarsOyun.Com.TR ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 552
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuya Admin Cevabı Gelmeden Konu Taşınmasın veya Kilitlenmesin...

Artık Yeter,Şikayetler Aldı Başını Gidiyor.
Benim Canım Sıkılmaya Başladı.
Üstelik Adam Admin Benim Dostum Diyo.
Müşterisine Küfür Ediyor.
Eğer Böyle Bir Şey Yoksa Satışlarını Kaldırın Şunların Banlayın Uzaklaştırın Forumdan.
Daha Kaç Kişinin Kul Hakkına Girilecek ?
@admin ;

fg6dt.png

fg6f1.png

fg6f6.png

@16BuRSaLy16 ;​

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

o konuya cevap yazdım zaten. Garip garip her mesaja inanıp bana burda bişeyler yazmayın arkadaşım çocukmusunuz siz ? Ben şimdi senin hakkında birşeyler yazsam gerçekmi olacak ? Biraz düşünme özelliğinizi kullanın
Konunun yeri burası değil, uygun bölüme taşınması için bildirildi.

Not olarak: Konuya admin cevabı gelmeden taşınmasın kilitlenmesin demişsin. Tamam kilitlenmez fakat taşınması gerekli cevabın gelmesini önlemez, etiketleme sistemi admin bakana kadar bildirimlerde durur.

Son düzenleme:
Konunun yeri burası değil, uygun bölüme taşınması için bildirildi.

Not olarak: Konuya admin cevabı gelmeden taşınmasın kilitlenmesin demişsin. Tamam kilitlenmez fakat taşınması gerekli cevabın gelmesini önlemez, etiketleme sistemi admin bakana kadar bildirimlerde durur.
Konu daha önce uygun bölümde paylaşılmış dikkatli olun.
---------------------
Hosting grup yönetimine bildirmeniz yeterliydi konu açmanıza gerek yoktu.

Şikayetler bölümünü boş boşuna açmadı sanırım admin ? Oraya açın konunuzu diğer arkadaşlardan bir farkınız yok sizin elimizden geldiğince ilgilenmeye çalışıyoruz ama herkesin bir tek ilgileceği yer forum değil özel hayatı olsun bazı sorunları olsun olabildiğimizce ilgileniyoruz bu konuyu burada belirtmen hızlandıracak diye birşey yok ben hafta içi kolay kolay giremiyorum girdiğimde de şikayetlere girince bidaha çıkamıyorum hosting onaylarına bakıyorum genel olarak haftasonlarıda şikayetlere bakıyorum. Şikayet bölümüne açarsınız gereği yapılır konu kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri