HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar. Arkadaslar Ben Gereksiz NPC dolu sacma sacma files kurup teslim eden bir bilisim istemiyorum.Bana iyi files önerebilecek örn: taslar max. +4 celikli muholu bir files) Yapamadıgım seyler konusunda bana yardım edebilecek fazla abartılmayacak sekilde oyun ici destek verecek ptt veya mobil ödemesi olan güvenilir bir bilisim arıyorum ! (Verebilecegim miktar max. 40 Tl) Trampinq@windowslive.com benimle iletisime gecerseniz cok mutlu olurum sevgilerimle..
Son düzenleme:
m2satis@istanbulsunucu.com ekleyip görüşebilirsiniz uzun süre çalıştım kendileriyle full oyun içi destekleri var ve kaliteli sunucular
Merhabalar. Arkadaslar Ben Gereksiz NPC dolu sacma sacma files kurup teslim eden bir bilisim istemiyorum.Bana iyi files önerebilecek örn: taslar max. +4 celikli muholu bir files) Yapamadıgım seyler konusunda bana yardım edebilecek fazla abartılmayacak sekilde oyun ici destek verecek ptt veya mobil ödemesi olan güvenilir bir bilisim arıyorum ! (Verebilecegim miktar max. 40 Tl) Trampinq@windowslive.com benimle iletisime gecerseniz cok mutlu olurum sevgilerimle..

YS NO : 2747 ( FURKAN TÜFEKÇİ ADINA )
MSN : root@turkiyenetwork.org
Konu link : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...l#post12909212
Kolay-Orta-Zor-Tr Tipi-Wslik Files Seçenekleri
Files'lerimize son eklenen tüm özellikler aktifdir.Catacomb/Efsane Adasi/Arena/4 Yol/Pet Sistemi/Enerji Sistemi/Kostum Sistemi/Basarı Sistemi/2013 Yeni Binekler/TR Tipi Parlama/Ws'lik-Emek-Orta-Tr Tipi Hazır Npc Paketleri(putty'den tek tuşla kurulum )/CH Kapanma Sorunu yok/Sorunsuz Buz Ejderhası/Uyku Modu & Girişlerin Kapanması Gibi Sorunlar Yoktur/Paskalya Tavşanı/Kabak Kafa /Max Npc Aktifdir !
-Yeni Altın Zırhları ve GPS Sistemi Binek Sistemi Eklenmiştir -Evil Hayvan (Pet) Sistemi [5 Tane Peşinizden Gelir] -Ddos Engeli -Sorunsuz 4CH Açılış -Game Versiyon : Game rev.1867 -Kasılması Orta Zorluktadır -Maxımum Statü : 95 -Maxımum Level : 250 -Başlangıc Level Level : 34 -Yeni Map Görünümü Sarı Mavi Kırmızı -0 Lag Ve Atma Sorunu Asla Yoktur -Osmanlı Sac Stilleri -Afk Taşı Mevcuttur. -Gm Yüzügü Aktiftir. -Vip yüzügü Aktiftir. -Oto Pot Sistemi Mevcuttur. -Pot yüzügü mevcuttur. -10tane Degişik Metintaşı -Osmanlı Zırhları Bütün Karakterler için -Taraftar Zırhları Fenerbahçe-Beşiktaş-Galatasaray Bütün KArakterler İçin -Samuray zırhları Bütün Karektarler İçin -Yeni kalkanlar -50 Ye Yakın Yeni Moblar -100 e Yakın Yeni Silahlar -35 e Yakın Yeni Zırhlar -100'e yakın yeni iç item -+9'a Kadar yükseltilebilir 26 Adet YENi TAŞ -Lonca savasları aktif ve sorunsuz. -9 Kat Sorunsuz Kule. -Güncel Lw Gösterme.Aktif. -Sorunsuz 3 yol savaşı Aktiftir -Kesinlikle Lag Sorunu Yoktur. -Dönüsümler Aktif. -Ox Türkce Ve Sorunsuz. -Yeni HAritalar Devil's Catacomb-Kayıp İmparatorluk-Minatour Zindanı -Dönüşümde istenilen bütün itemler ayarlı ve düşer -Ejderha Tapınağı Official (Kıvrık Anahtar Sistemi + Şifreli Giriş) -9 Kat Türkçe Kule 3 Kat Sürgün Mağarası 2 Kat Örümcek Zindanı Aktif
Merhabalar
İlk Önce Belirmek isterim ki müşteri memnuniyetinde %100 Başarımız Görünmektedir.
----
Metin2 Serverlerimizde M2 DEV Filesini Kurmaktayız Ve Sorunsuz Oyunu Eğlenceli Hale Getirmekteyiz.
Yeni Admin Paneli İle Putty Girmeye İhtiyaç Bile Duymuyorsunuz Panelden Hallediyorsunuz Herşeyi.
www.bozgame.com Kullanıcı Adı demo şifre demo123
-----
Ve Vergi Levhamız Bulunmakta Vergimizi Cumhuriyetimize Düzenli Ödemekteyiz.
-----
Turkmmo Sitesindeki Konu Linkimiz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2312641-localsystemorg-kaliteli-hizmetin-adresi-tc-kimlik.html
----
Ve Kampanyalarımız Mevcut
512MB 5TL
1GB 10TL
2GB 20TL
3GB 30TL
4GB 40TL
Şeklinde Ücretlendirilmektedir.
Referanslarımız
www.trakyamt2.tk
www.metin2game.org
www.m2-jest.tk
www.local-mt2.tk
www.befymt2.tk
www.kiyamet2.com
www.lastcrazymetin2.tk
www.m2-gul.org
www.metin2-plus.tk
www.spitzemt2.tk
www.winnermt2.com
www.rise2.org
www.rootmt2.tk
www.rise2.tk
www.emefleysmt2.tk
İletişim Bilgilerimiz :
Telefon numarası : (+90)5066568843 AVEA
Messenger Adresi Satış : root@localsystem.org
Messenger Adresi Destek : local@localsystem.org
Yer Sağlayıcı Belgemiz : 2322
Vergi Dairesi : BOZKURT
Vergi Numarası : 7500373598
Levha Görüntüsü :
Ödeme Yollarımız
Hesap Numarası : 2440262
Şube Numarası : 3200 / Denizli Merkez Şube
IBAN Numarası : TR11 0006 4000 0013 2002 4402 62
İlk Önce Şipariş Verin
Sipariş Numaranızı Ticket İle İletin Ve Ek Olarak Telefon Numaranızıda İletin.
Operatör Telefon Numaranıza 5 Dakika İçinde Satın Almak İçin Sms Gönderecektir.
Kredi Kartınız İle Ödeme İmkanı ( 3D Güvenlik )
İlk Önce Belirmek isterim ki müşteri memnuniyetinde %100 Başarımız Görünmektedir.
----
Metin2 Serverlerimizde M2 DEV Filesini Kurmaktayız Ve Sorunsuz Oyunu Eğlenceli Hale Getirmekteyiz.
Yeni Admin Paneli İle Putty Girmeye İhtiyaç Bile Duymuyorsunuz Panelden Hallediyorsunuz Herşeyi.
www.bozgame.com Kullanıcı Adı demo şifre demo123
-----
Ve Vergi Levhamız Bulunmakta Vergimizi Cumhuriyetimize Düzenli Ödemekteyiz.
-----
Turkmmo Sitesindeki Konu Linkimiz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2312641-localsystemorg-kaliteli-hizmetin-adresi-tc-kimlik.html
----
Ve Kampanyalarımız Mevcut
512MB 5TL
1GB 10TL
2GB 20TL
3GB 30TL
4GB 40TL
Şeklinde Ücretlendirilmektedir.
Referanslarımız
www.trakyamt2.tk
www.metin2game.org
www.m2-jest.tk
www.local-mt2.tk
www.befymt2.tk
www.kiyamet2.com
www.lastcrazymetin2.tk
www.m2-gul.org
www.metin2-plus.tk
www.spitzemt2.tk
www.winnermt2.com
www.rise2.org
www.rootmt2.tk
www.rise2.tk
www.emefleysmt2.tk
İletişim Bilgilerimiz :
Telefon numarası : (+90)5066568843 AVEA
Messenger Adresi Satış : root@localsystem.org
Messenger Adresi Destek : local@localsystem.org
Yer Sağlayıcı Belgemiz : 2322
Vergi Dairesi : BOZKURT
Vergi Numarası : 7500373598
Levha Görüntüsü :
Ödeme Yollarımız
Hesap Numarası : 2440262
Şube Numarası : 3200 / Denizli Merkez Şube
IBAN Numarası : TR11 0006 4000 0013 2002 4402 62
İlk Önce Şipariş Verin
Sipariş Numaranızı Ticket İle İletin Ve Ek Olarak Telefon Numaranızıda İletin.
Operatör Telefon Numaranıza 5 Dakika İçinde Satın Almak İçin Sms Gönderecektir.
Kredi Kartınız İle Ödeme İmkanı ( 3D Güvenlik )