HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar yeni bir script geliştiriyordum sağolsun @Casper16'nın aklına geldi olay şu bildiğimiz üzere turkmmo metin2 pvp serverler için anket yarışması yapıyor en çok oy alan gibisinden bende anket scripti yaptım bunu resme dönüştürdüm resme tıklayınca oy veriyordu tabi bunun için turkmmoya giriş yapmış halde bulunmak gerekiyor eğer giriş yapmamışsa giriş sayfasına atıyor ve oy vermeden siteye giriş yapması imkansız gibi bişeydi. taki vbulletin'in herkeze oylama için özel bir key verdiğini görene kadar ben kendi profilimden ayarlarsam sadece kendim oy verebilirim sizler veremezdiniz herkeze ayrı key verdiğine göre bu imkansız bişey oluyor çalışma başarısızlıkla sonuçlandı ama olsun ufakta olsa bişey öğrenmiş oldum..
@admin'im saygılar ..
@admin'im saygılar ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belki ama zaten lisanslasam bile öğeyi denetle diyince gözüküyorduUgrassan yaparsında işte![]()
şifreliyorum yine gözüküyon anca chromeden girişleri engellerdik panele oda zor çoğu kişi chrome kullanıyor ben bile 
Belki ama zaten lisanslasam bile öğeyi denetle diyince gözüküyordu
şifreliyorum yine gözüküyon anca chromeden girişleri engellerdik panele oda zor çoğu kişi chrome kullanıyor ben bile
![]()
Ögeyi denetle dediğinizde php scriptin içeriği gözükmez. Sayfa tasarımındaki html kodları - meta tagları gözükür.