noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Dünya'nın En Uzun Topic'i

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 910
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugüne kadar dünyanın en uzun topici 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır. :f27:

Adamlar rekorlar kitabına girmiş, hadi bizde girelim. :f22:

Konu kuralları (Bilmeyenler için) :

Flood yasak (üst üste yorum atmak), reklam yasak, sosyal medya linki yasak, saçma yorumlar, gereksiz tartışmalar yasak, diğer her şey serbest (Forum kurallarına dikkat ederek)​

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hadi hep birlikte rekora koşalım. :D Kuralları aşmadan saçmalamak serbest, flood tabii ki yasak. :D

@STeeL21;
@QuietHero;
@Ruffneck;
@blackpegasus;
@WayDocToR;
@sgtprice;
@0lumGunu;
@salihf7;
@adigesaw;
@BurakMrt;
@CrazYALkaN;
@manclup12;
@erdemaa;
@JosephRyan;
@emolcan2;
@Elfiteds;
@BlackMafia II;
@demircanuzer;
@NooFeaR;

Arkadaşlar kusura bakmayın ana sayfada kimi gördüysem etiketledim (bazıları hariç) rekora koşalım sizde etiketleyin arkadaşlarınızı hep birlikte o topici geçelim. :D
Bu konudaki tahminim en son bir adminin gelip boş boş konular açmayın yapıpta napacaksınız ? Boşa zaman zaten geneli yönetim üyelerinden oluşmuş konunun gidin forumdaki konulara felan bakın şikayet edin forumla ilgilenin konu kilit demesidir
O Değilde ben buraya ''Merhaba'' desem en az 1 beğeni geliyor,herşeyi beğeniyonuz beğeni kasmak için bu konuya mı gelsem acaba ? Aslında şöyle bir düşündümde kötü fikir değilmiş.

Merhaba Arkadaşlar bunu şimdi kimse beğenmez :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri