HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
5-6 yıldır izliyorum hep aynı kilodayım![]()
sebebi film izlerken sürekli birşeyler yememizdir

yok ben sigara içiyom genelde ıvır zıvır felan yemedim daha
sebebi film izlerken sürekli birşeyler yememizdir![]()
Beyler istanbudlaydım bugün geziyle turiste doydum sonunda ise bi cillop gibi fıstıkların fıstığı kızla yol çarpısması oldu ben sağa gititm oda gitit be nsoal gitim oda gitti sağa gittim gene gitti sonra toparladım soktan kendimi süperdi ama dilim tutuldu bise diyemedim D
Beyler istanbudlaydım bugün geziyle turiste doydum sonunda ise bi cillop gibi fıstıkların fıstığı kızla yol çarpısması oldu ben sağa gititm oda gitit be nsoal gitim oda gitti sağa gittim gene gitti sonra toparladım soktan kendimi süperdi ama dilim tutuldu bise diyemedim D
Hayırlısı be gülüm... :m06:
Aziz Nasılsın İstanbul Güzel Yerdir.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)