- Konular
- 186
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yaklaşık 4,5-5 aydır oynadığım bu oyuna artık son veriyorum. Artık oyunun eski tadını vermemesi ve itemlerimin 'kanka' dediğim şahsiyetsiz kişilik tarafından çalınması bu kararımda çok büyük rol oynadı. 2 sene önce Merkür serverinde başlayan MMOMT2 hayatıma, 5 aylık serüven sonunda Jüpiter serverinde de son noktayı koydum. Beni ilk önce Awesome7, sonra Awesome3, daha sonra AweSoMee, en sonunda da Fancy42 olarak tanıyan bütün arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum. Ancak, belli bir uğraş vererek kazandığım itemlerimi çalan 'xSerebro'ya hakkımı hiç bir zaman helal etmeyeceğim. 2 aylık arkadaşlığımızı, beni sırtımdan vurarak bitirmiştir kendisi. Teşekkürümü, beni bu maceraya başlatıp 1 ay sonra oyunu bırakan nikinik'e, nikinik oyunu bıraktıktan sonra en iyi arkadaşım, kardeşim olan Fancy42'ye (ilk sahibi, şimdiki AnTiDesepTik), beni insanlara güvenmemi ve ilk Baron Kılıcı'mı takmış olmamı sağlayıp sonrasında hileden ban yiyip oyunu bırakan ScapuLa45'e, sabah 6'da balık tutarken tanıştığım ve sonrasında A9 zırhımı basmamda çok büyük rol oynayan ve oyunda en sevdiğim kişilerden biri olan ScyLax'a, insanların aslında o kadar güvenilir olmadığını anlamamı xSerebro'ya, Ejderha Tanrısı Palası'nı satın aldığım PriaposTM'ye (MARESAL), ne zaman görsem birlikte FENERBAHÇE tezahüratları yaptığımız CLaiRe'ye, birbirimize laf atıp sonra havadan sudan konuştuğumuz OLIMPOS'a ve EskiDosTLaR loncasındaki bütün arkadaşlarıma sunarım. Şu anda hesabımda bir kaç item ve 1-2 t para var. Onları da bir ara oyuna girip ihtiyacı olana dağıtacağım. Bu oyunda unutamadığım anı, ilk seferde geçen A9 zırhımı bastığım gündü. Doğum günümde en büyük hediye olmuştu. Oyunu B9 ve Ay Kılıcı yapmadan bırakmak istemiyordum ama olmadı. Başıma öyle bir oyun geldi ki, " O OYUNU BOZAMADIM". Belki yine beni tanıyan arkadaşlarımla buluşuruz herhangi bir yerde. "AweSoMee" isminin olduğu bir yerde mutlaka bende bulunurum. Vedaları sevmem, bu oyunu da bırakmak istemezdim ama, soyulan charlarımın haddi hesabı yok. Artık emek vermek istemiyorum. Çünkü yine çalınacağını biliyorum. Sağlıcakla kalın, kendinize iyi bakın. AweSoMee (Fancy42) bu oyunda artık yoktur. Allah'a emanet olun. Cumhuriyet Bayramı'nızı kutlarım.
- Ben Hadise konserine gidiyom beyler
- Ben Hadise konserine gidiyom beyler
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güle güle Yine görüşmek dileğiyle 

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hakkında Hayırlısı Olsun Kardesim.Bırakmana Sevindim.Soyulmana Çook Üzüldüm 
lFreeStylel

lFreeStylel
- Konular
- 186
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
O haysiyetsiz bir tarafına kına yaksın "xSerebro" nefretimsin...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)