Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Neden kabul etmediniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 116
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

peacemackers

EFSANE
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
16,123
Online süresi
4d 3h
Reaksiyon Skoru
9,980
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
758
MmoLira
-3,919
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu zamana kadar aldığınız çıkma tekliflerini biliyorum bu cümleyi kurmayı bende sevmiyorum ama cuk oturuyor işte neyse işte o çıkma tekliflerini neden ve nasıl reddettiniz ?

1 Tanesini söyleyeyim.
Sevdiğim vardı onunla çıkmaya uraşıyordum,sevdiğim kişinin de samimi arkadaşı beni seviyormuş ben sevdiğim kişiye teklif etmeden o bana teklif etti hal öyle olunca reddetmek zorunda kaldım.

ya o sevmiştir ben sevmemişimdir bunun için kabul etmedigim oldu

Aslında bir çok kez böyle oldu. Ben çıkma teklif eden kızı pek samimi bulmam, onun canı sevgiden çok başka şeyler ister diye düşünürüm, onun için mütevazi ve utangaç kız isterim ben. Zaten size çıkma teklif eden kızdan mütevazi ve utangaç olmasını beklemeyin yani. Bir defasında kız üstü kapalı bir şekilde sormuştu, kız o kadar güzeldi ki anlatamam. Ama sorun şu ki karakterinde eksiklikler vardı. 1 gün çıkıp ertesi gün ayrılacakmışım gibi bir his doğdu içime. O yüzden neden boş yere zaman kaybı yaşıyım deyip kabul etmemiştim. Aslında daha aklıma gelmeyen bir çok olay var bu tür. :)

şartlar öle gerektirdi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri