emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Şenol Güneş’in açıklamaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2rado2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 108

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

“Geçen hafta Beşiktaş maçında iki, bu maçta da üç puan kaybettik. Her iki maç sonucunda ikincilik şansımızı kaçırdık ve ivme yakalayamadık. Oyuna iyi başlamıştık. Daha sonra rakip de oyuna ortak oldu ve pozisyon buldular. İkinci yarıda biraz oyunun kontrolünü kaybeder gibi olduk. Sahanın zemini de oyuna yardımcı olmadı. İkinci yarıda rakibe pozisyon vermeden gol yememiz kötü bir skor ortaya çıkardı. Birkaç pozisyonumuz var ancak golü bulamadık. Bulduğumuz gol de faul nedeniyle iptal edildi. Kazanmayı hak etmiş olmayabiliriz ancak kesinlikle kaybetmeyi de hak etmedik.

Hakem önce pozisyonu devam ettirdi ancak gol olunca faul verdi. Maçın başında da faullerde doğru kararlar vermedi. Acaba deplasmana gelen rakibi de ezdirmiyorum demek için mi bunu yaptı bilmiyorum. Ama golden sonra faul vermesi ilginçti. Bunu hakem kendisi değerlendirecektir.

Hatayı söylemek farklı bir şey çalışmak farklı bir şey. Türk futbolu için benim yapacak bir şeyim yok. Tempomuz daha iyi olmalıydı. Zeminin kötü olması oyunun akışını engellemiş olabilir. Ancak eksiklerimizi gidermek durumundayız.

Bugünkü maçın gidişatı oyunun şeklini belirledi. Defansta baskı yapmada başarılı olduk. Hücuma çıkarken kaybettiğimiz topla golü yemek hataydı. Tempomuzu arttıramayınca geriden gelen oyuncularımızın oyuna katkısıyla skor üretmeye çalıştık. Kenar oyuncularının çizgiye inememesi, gol yollarında etkili olamayışımız bugünkü skoru ortaya çıkardı.”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri