HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sadasdadadaad
Merhabalar,
Ücretsiz olarak serverlarınızı oyunculara tanıtabileceğiniz Metin2 pvp tanıtım sitesi PvpSepeti.com açılmıştır! 130.000 Kişilik Metin2 Facebook tanıtım sayfalarım üzerinden günde 1-2 sefer site paylaşımında bulunmaktayım. Ücretli reklam alımı yoktur. Şuanda site üzerinde bulunan vip ve 159x90 banner bölümleri için aşağıda belirttiğim skype adresinden başvuruda bulunan arkadaşlara ücretsiz olarak 1 aylık reklam vereceğimi ayrıca belirtmek isterim.
Websitesi:
Stok:
4 Adet Banner Alanı (159x90 banner yapımı server sahiplerine aittir.)
15 Adet VIP Alanı
Ücretsiz olarak serverlarınızı oyunculara tanıtabileceğiniz Metin2 pvp tanıtım sitesi PvpSepeti.com açılmıştır! 130.000 Kişilik Metin2 Facebook tanıtım sayfalarım üzerinden günde 1-2 sefer site paylaşımında bulunmaktayım. Ücretli reklam alımı yoktur. Şuanda site üzerinde bulunan vip ve 159x90 banner bölümleri için aşağıda belirttiğim skype adresinden başvuruda bulunan arkadaşlara ücretsiz olarak 1 aylık reklam vereceğimi ayrıca belirtmek isterim.
Websitesi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Stok:
4 Adet Banner Alanı (159x90 banner yapımı server sahiplerine aittir.)
15 Adet VIP Alanı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)