berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Çift Skill Vurma Hilesi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3K
  • Görüntüleme Görüntüleme 142K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin2 ounuyan Gençler SErverimi Açtım Gelin hadi SW MİZ DAHA DÜN ACILDI SINIRSIZ OLARAK WE 0 LAG 0 SORUN TAM ORTA DERECE WS LİK SW DİR HERKEZİ BEKLETİZ +50 ONLİNE USER GETİRENE SINIRISZ GM LİK WE ÖDÜLLENDİRLİCEKTİR SAYGILARLA RebisMT2 Eğlencenin Tavana vurduğu adres. NOT : KOTA DOSTU PACK İNDİRİN ÜZERİNE İSTEYEN FUL PACKI ATABLİR HERHANGİ Bİ SORUN OLMAZ.
Emeğinizin karşılğını alabilceğiniz ve eğlencenin doruk noktasına çıkcağı yer burası server özllikleri :
2014 yeni filesimiz ile karşınızdayız Beta Silahlarının Ve Zırhlarının Damage Savunmaları Ayarlandı. Beta Haritasında Moblar Ayarlandı [Dönusumler TR Tipi +Basma İtemleri Ordan Düşüyor] Yeni Pack Görüntüsü. Yeni Haritalar TR ile Aynı İsimde Hepside Sorunsuz. NP Sistemi ( National Point ) Sorunsuz 6 Yeni Harita [3 Tanesi Metin2 TR Yeni Mapı] Sorunsuz Metin2 TR Yeni Bossları DCHACK - KİCKHACK HİLELERİ ENGELLİ !4x - 6x - 7x vs. Enjektör ile çalışan tüm hileler %100 Engelli. Kostum Sistemi Olimpiyat Zırhları Oyun üzerinden sorunsuz renkli yazı yazma Devils Catacomb Örümcek Zindanı 3. Kat İstediğiniz Seviyede Level Başlangıç (1,36,48,55,74,81,92)İstediğiniz Seviyede Level Sınırı (99,105,127,150,250) Efsun Kontrol Sistemi Vip Sitemi Şebnemler SabitEfsunlar sabit olup gereksizler kaldırılmıştır(Kolay Efsun Sistemi) Mong Suyu YokMax Statü 95Yeni Kristal Oda Sistemi Şifreli + Party Işınlama Dungeon Sistemi Devils Catacomb 7 Kat Dungeon Sistem Sorunsuz !Yeni Nesil Biyolog Görevleri / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 85 / 90 / 92 /94 Tr ile aynı özellikleri veriyor. Sorunsuz Enerji Sistemi Sorunsuz ataklı dönüşüm küreleri [ İLK VE TEK ]Pokemon Efektleriyle birlikte eklidir Ayrıca basıldıgında herbiri farklı özellik verir. Envanterde olan tüm herşey sorunsuzca çalışmaktadır. Sorunsuz Savun Ve Yok Et Etkinligi Sorunsuz 3 Yol Savaşları Sorunsuz Monarsi Sistemi ( Leaksy ) Kostümlerde herhangi bir sorun yoktur.(Beran Setaou ' dan Düşmekte) İsteğe göre eklenebilir P NPC Paketi Oyun içi şikayet edebilme sistemi ( Servis NPC )200 ' lü kutsama küresi ( Çoklu NPC ) Sorunsuz Gangnam Style Dansı Yeni SW Açtım gelin arkadaşlar SErveri Yeni çatım Gelin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri