HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ah be kardeşim bak sakın ama sakın çok bağlanma ben bağlandım sonucunda ne mi oldu? Onu çok merak ediyorum diye her gün arıyıp soruyorum diye benden soğudu onuda geçtim kardeşim geçmişteki mesajları okuyup başka kızlarla ayrıldı geçmiş diyorum gitmiş diyorum anlatamıyorum . Şimdi canımı istese veririm
Ama yok sanki kız beni tanımıyormuş gibi davranıyor 
Ama yok sanki kız beni tanımıyormuş gibi davranıyor 
Ah be kardeşim bak sakın ama sakın çok bağlanma ben bağlandım sonucunda ne mi oldu? Onu çok merak ediyorum diye her gün arıyıp soruyorum diye benden soğudu onuda geçtim kardeşim geçmişteki mesajları okuyup başka kızlarla ayrıldı geçmiş diyorum gitmiş diyorum anlatamıyorum . Şimdi canımı istese veririmAma yok sanki kız beni tanımıyormuş gibi davranıyor
![]()
Ben kızı o kadar sıkmam. Sadece kötü bir şey yapmaya kalkarsa karışırım. Bir kızıda o kadar rahatsız etmek olmaz. Suç birazda sende. Şuan ona canımı verebilirim. Fakat asla canını sıkmam. Istemediği şeyleri kademe kademe öğrenip ona göre davranmalısın. Her dakka ararsan kız tabi senden sıkılır. Sevebilirsin ama aşırıya kaçmamak gerek. Yani hata sende

Ben kızı o kadar sıkmam. Sadece kötü bir şey yapmaya kalkarsa karışırım. Bir kızıda o kadar rahatsız etmek olmaz. Suç birazda sende. Şuan ona canımı verebilirim. Fakat asla canını sıkmam. Istemediği şeyleri kademe kademe öğrenip ona göre davranmalısın. Her dakka ararsan kız tabi senden sıkılır. Sevebilirsin ama aşırıya kaçmamak gerek. Yani hata sende![]()
Yapma kardeşim bir gün noldu biliyor musun ben okula almaya gitmiştim bunu baktım ki yanında arkadaşı var erkek dedim olabilir arkadaşıdır neyse bunlar geldi böyle kız bana napıyon falan iyiyim sen nasılsın falan ondan sonra bunlar o çocukla önden gitmeye başladı ben arkadan izliyorum sonra yol ayrımına geldik biz hep düz giderdik çocuğun yolu sağ tarafta kız durdu bana baktı baktı ben burdan gitmiyoruz mu dediğimde baktı baktı baktım çocuk bunun çantasından çekti sonra kız arkadasına bakmadan gitti sonra bana mesaj attı kıyamam diye bu mu kıyamamak bumu arkasını dönüp gidiyor sonra kıyamam diye mesaj atıyor tabi ben ister istemez hemen yumuşuyorum neden kızı seviyorum sıkma konusuna gelince ben onu öncedende arıyordum nasılsın falan iyiyim diyordu konuşuyorduk her zaman ki gibi şimdi neden böyle sıkılıyor biliyor musun onu çok sevmemi istemiyor onu düşünmemi istemiyor onun ne yaptığını merak etmemi istemiyor peki sen söyle ben bu kadar çok seviyorken onu onun arkasına bakmadan gitmesi insanlık mı hayatıma girip içine sıçarak çıkması ? Sen diceksin ki o istemiyorsa olmaz tamam derim eyvallah peki neden ilk günlerden ümit verdin ya neden elimi tuttun neden sarıldın neden omzunda ağladım bilader onun bunları yapıcaktın bunlar için mi? Yaşadığım acıyı anlatamam kardeşim o kadar zor günler geçiriyorum ki içim acıyor ya
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)