Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
Hikaye Ekle

anlamak..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _DooM_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 139
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

admin: Datacenterdan kvm istedik, sunucumuza kvm takacaklar biz gerekli işlemleri....
.
.
admin:Size düşen beklemek. Maalesef çalıştığımız datacenterda işler yavaş yürüyor bizlerde mahçup oluyoruz...

arkdaşlar burda bircok arkadasın dediklerini sizlere tekrarlıycam.Belki birimizden birini dinlersiniz.Oyunda ve Forumda yönetici olanların zaten işleri başından aşkın.

Adminin ve çoğu kişininde dile getirdiği gibi bu bakımın uzamasındaki temel faktör datacenter ın yavaş işlemesi...
Peki datacenter ne diyceksiniz?

bunuda uludağ sözlükten alıntı yapark cevplym :):

# ing. veri merkezi.

# rahat edebildiğim tek yer, yüzlerce bilgisayarın gürültüsü ve püfür püfür çalışan klimaların verdiği donma korkusu ile en huzur verici mekan.
(sevdim bu yorumu :D )
7x24 sunucuların çalıştığı veri merkezleri, buradaki sunucular siteleri ve uygulamaları host ederler ve yüksek hızda bağlantıya sahiptirler.
..
peki adminin 1. duyurusunda dediği kvm nedir?
bunuda artifeks.com dan cevaplıyım...:
KVM (KVM kısaltması Klavye, Video, Mouse kelimelerini temsil etmektedir) birden fazla bilgisayarın erişiminin tek bir klavye, video monitör ve mouse vasıtası ile gerçekleştirilmesini sağlayan bir donanım cihazıdır. Günümüz teknolojisinde 2 Portlu modellerle başlayarak tek bir kutuda 64 bilgisayarın erişimine kadar olanak sağlayan modelleri mevcuttur. Bu sayı genişleme özellikli KVM modellerinin cascade bağlantı yapısı ile birbirine bağlanarak çok daha yüksek rakamlara ulaşabilmektedir...

bu ıkı terim hakkında bilgim sizler kadar az fakat bu yazdıklarımı okuyunca bile admine ve ekibine bişey dememem gerektiğini anlıyorum.Belki denilen şeyleri soyledim ama biraz acıklayarak...iyi forumlar.

Not:bilgiler tam olrk dogru olmayabilir.Yanlıslık var ise uyarınız ve hoşgorunuz...:):) )

Son düzenleme:
Sende iyi dayandın he bu serverda.. :)
Ben bırakalı Oooo..... :)
Umarım En yakın zamanda Kavuşur'sunuz' serverinize :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri