Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1.Modumuz. Harken Scythe Olacaktir. Bu modda bize azrail oragı gelir. Bu orak sag tik ile biraz basili tutunca karsidakini güclü bir vurus yapar sağ click ile ölürse Soul diye bir şey gelir buda ruh demektir. Bunlarla yeni zırhlar yapilabilir.
Virus Total :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Linki:
Resim:
2-)Mod The War Mod
Bu mod sayesinde aninda çok büyük çok güzel ve çok kullanişli binalar dikebilirsiniz. Ayrica online server adminleri içinde tavsiyemdir
İndirme Linki:
VirüsTotal:
Resim:
3-)tee Capitator / Timber Mod
Bu modda ağaçlarin en altini kazinca direk hepsi size geliyor ( Axe ( Balta) ile ) Bunu resimle nasil Gösterecegimi bilmiyorum. Tanitim videosunun linkini koyuyorum.
İndirme linki:
Virus Total :
Bu modlari kurmak çok basittir Çaliştir>%appdata%>.Minecraft>Bin>Minecraft.jar>Delete Meta-İNF(bu dosyayi silin) Sonra indirdigimiz şeye tikliyoruz İnstall mod diyoruz çıkanlara ok diyoruz o kendi kendine kuruyor.
Bu modlara yenileri eklenecektir. Keyifli Oyunlar.