evet aslında biraz yaratıcılıkla tarayıcıya verdiğin kısayolun içindeki yere isim şifreyi biz yazmayıpta daha önceden yazdığımz ve serwer kodunu seçtiğimiz metin belgesinden çekip olayı direk halledebilir bunu sağlayabilirsin o zaman gerçekten çok güzel bir teknik haline gelir![]()
Evet haklısın ama böyle bişey olması için txt dosyasına herkezin kendi ıd şifresini yazması lazım bunu öğreten bi kaç resim ekleyebilirim teşekkürler

Teşekkürler![]()
Rica ederim
Dediğin gibi Basit ama yararlı teşekkürler![]()
evet sağol

Sağolasın ama forumda böyle bişey görmedim bu da benim aklıma gelen basit bi yöntem bilgilendirdiğin için teşekkürlerAma bu kullanıcılar için yapımı kolay bişey
darkorbitin sayfasına gir mouse sağ click farklı kaydet de oldu bitti yinede emeğine sağlık bunu düşünemeyenlerde var

darkorbitin sayfasına gir mouse sağ click farklı kaydet de oldu bitti yinede emeğine sağlık bunu düşünemeyenlerde var![]()
bi önceki arkadaşda farklı bi yöntemle bu olayın olabileceğini söyledi. Doğrudur bi sürü yöntemi vardır ben sadece 1-2 dk lik işi 5 saniyeye basit bi şekilde indirmeyi gösterdim bilmeyenler yararlanacaktır eminim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)