Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler bu oyunda O KADR COK HATA VARKI BI SAVCILIGA şiakayet de bulunsalar bilişim bide 10 kişi şikayet de bulunsa o aldıkları parayı bırak almayı 2 katını alırız
BU DEVLETIN YASASI KURALLARI VAR SİZDEN ONCE O GELIR KIMSENIN HAKKINI YIYEMEZSINIZ NEYMİŞ CEVAP TANIDIKLARINA VERIYOR TANIMADIKLARINA AZ NAİDR CEVAPLAR AYİP BE
İnsanız hepımız ölümlü dünya Para para para olmus ...
BU DEVLETIN YASASI KURALLARI VAR SİZDEN ONCE O GELIR KIMSENIN HAKKINI YIYEMEZSINIZ NEYMİŞ CEVAP TANIDIKLARINA VERIYOR TANIMADIKLARINA AZ NAİDR CEVAPLAR AYİP BE
İnsanız hepımız ölümlü dünya Para para para olmus ...
Simdiden savcılıga gidebilirsin 2 gün sonra adminin gelınce sana cevabı verecektir. gerci cevaplar defalarca verildi anlama güclüğü yasanıyrsa bilemiyorum. admının gelmesını bekle sen ...

şifre değiştirme sorunu için yeni site hazırlıyoruz zaten bittiğinde ordan değiştirilecek. oyun içi sorunların çoğu düzeldi. son kalan sorunlarda zaten bir sonraki yayınlayacağımız packle düzelecek çoğu pack sorunları.
Yok kaçmaz yok söylememezlik yapmaz falan gibi çocukça kelimelerine değinmiyorum bile ki forumu takip etmediğin belli
Yok kaçmaz yok söylememezlik yapmaz falan gibi çocukça kelimelerine değinmiyorum bile ki forumu takip etmediğin belli
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)