Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Admin Shorty Emrah GÜndüz İlgilen :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okul2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaş siz napıyorsunuz ben aylardır oyuna girmiyorum sebebi şifre değiştirme yüzünden aradan aylar geçiyor gelıyorum bakıyorum ve kendıme diyorum çok şey değişmişdir sorunlar çözülmüştür yenı sorunlar falan cıkmıştır diyorum

Bu ne ilgisizlik bu ne haber vermeme durumları yazık değilmi insanlara insan derki sorun ÇÖZÜLMİYCEK duyurusunu yapar KAÇMAZ söylememezlik yapmaz

Şifre değiştirme sorunu düzelmedı buglu edit falan cok sorun lar herşey den önemlııs

ŞİFRE DEĞİŞTİRME :)

neyse geri bırakıyorum haydin eyv :D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Simdiden savcılıga gidebilirsin 2 gün sonra adminin gelınce sana cevabı verecektir. gerci cevaplar defalarca verildi anlama güclüğü yasanıyrsa bilemiyorum. admının gelmesını bekle sen ...:)
şifre değiştirme sorunu için yeni site hazırlıyoruz zaten bittiğinde ordan değiştirilecek. oyun içi sorunların çoğu düzeldi. son kalan sorunlarda zaten bir sonraki yayınlayacağımız packle düzelecek çoğu pack sorunları.

Yok kaçmaz yok söylememezlik yapmaz falan gibi çocukça kelimelerine değinmiyorum bile ki forumu takip etmediğin belli
eyvalah katılıyorum benımde 20 gundur atım gelmıyor sss tiçket atım dahagerı dönecekler nerde iş paraya geldımı 1sanıye bıle beklemıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri