HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaptıgım Küçük Çaplı Araştırmalardan Sonra Begenmedigim Sunucular Şöyle Listeledim;
TTNETBİLİSİM
REKORBİLİSİM
OVERBİLİSİM
Fiber Dizayn
Bu Belirttigim Kişiler Lütfen Konudan Mumkün Oldugu Kadar Uzak Dursunlar...
Para Sorun Degil. Ben Ve Diger Counter Strike Clanıma Acmak İstiyorum.Bu Yüzden Eli Yüzü Düzgün.Helal Süt Emmiş Bir Bilişim Önerirmisiniz ?
Bu Konuda Hassas Oldugumu Belirtmek İsterim.Saygılarımla..
TTNETBİLİSİM
REKORBİLİSİM
OVERBİLİSİM
Fiber Dizayn
Para Sorun Degil. Ben Ve Diger Counter Strike Clanıma Acmak İstiyorum.Bu Yüzden Eli Yüzü Düzgün.Helal Süt Emmiş Bir Bilişim Önerirmisiniz ?
ULUBİLGE;12978434' Alıntı:Yaptıgım Küçük Çaplı Araştırmalardan Sonra Begenmedigim Sunucular Şöyle Listeledim;
TTNETBİLİSİM
REKORBİLİSİM
OVERBİLİSİM
Fiber Dizayn
root@turkiyenetwork.org ekleyin
Merhabalar ,
FiberDizayn.Net çalışanları olarak , sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız. Deneyimli uzman kadromuz , hızlı sunucularımız , sorunsuz server filesimiz ve " 7/24 Teknik Destek " anlayışımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Yaklaşık 1 senedir Metin2 sektöründe olan FiberDizayn , şu zamana kadar 1 tek müşterisini dahi mağdur etmediği gibi , bundan sonra da mağdur etmeyeceğini size temin etmektedir.
Söylemiş olduğunuz tüm özellikleri size temin edebiliriz. Detaylı bilgi için özel mesaj atabilir , canlı satış operatörlerimizle görüşebilir ya da messenger adreslerimizi ekleyebilirsiniz. Ekibimiz sizlere Sabah 09.00 - Gece 01.00 ' a kadar destek sağlamaktadır.
FiberDizayn.Net çalışanları olarak , sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız. Deneyimli uzman kadromuz , hızlı sunucularımız , sorunsuz server filesimiz ve " 7/24 Teknik Destek " anlayışımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Yaklaşık 1 senedir Metin2 sektöründe olan FiberDizayn , şu zamana kadar 1 tek müşterisini dahi mağdur etmediği gibi , bundan sonra da mağdur etmeyeceğini size temin etmektedir.
Söylemiş olduğunuz tüm özellikleri size temin edebiliriz. Detaylı bilgi için özel mesaj atabilir , canlı satış operatörlerimizle görüşebilir ya da messenger adreslerimizi ekleyebilirsiniz. Ekibimiz sizlere Sabah 09.00 - Gece 01.00 ' a kadar destek sağlamaktadır.
Turkmmo Tanıtım Konumuz :
Gitmek için tıklayınızServer Files Tanıtım Sitemiz :
Gitmek için tıklayınızMüşteri Yorumlarımız :
Gitmek için tıklayınız