29 Ekim ...
Yeni Bir Devr'in Başladığı Bugün'ü Anmak Nesense Zor Geliyor Günümüz Gençlerine .
Meşrutiyet Yerine Hak Ve Hürriyetin Esas Alındığı Cumhuriyet'in İlan Edildiği Bu Günü Törenlerle Anmak Zor Olmasa Gerek.
Şiir Okuma Konusundada Kötü Okusan Dahi Bu Durumdan Utanmamalı , Böyle Bir Günde Söz Sahibi Olacağın İçin Gurur Duymalısın .
İyi Forumlar
Yeni Bir Devr'in Başladığı Bugün'ü Anmak Nesense Zor Geliyor Günümüz Gençlerine .
Meşrutiyet Yerine Hak Ve Hürriyetin Esas Alındığı Cumhuriyet'in İlan Edildiği Bu Günü Törenlerle Anmak Zor Olmasa Gerek.
Şiir Okuma Konusundada Kötü Okusan Dahi Bu Durumdan Utanmamalı , Böyle Bir Günde Söz Sahibi Olacağın İçin Gurur Duymalısın .
İyi Forumlar

Çok güzel bir şey, oraya çıkmadan önce çiğ yumurta yemeyi unutma ve heyecanını yenmek için sadece 3 kere tekrar yap. Düşün ben reklam ajansında oyuncu, reklam yüzü ve manken olarak görev yapıyorum bana bu tavsiyeyi bir yönetmen söylemişti 3 tekrar yap ve sonuncu tekrarda kesinlikle ama kesinlikle araları okuma direk düz mantık oku ve kasma kendini, rahat ol insanları maket olarak görmeye çalış. 
Hayırlı olsun

Hayırlı olsun

Aynısı başıma gelmişti, büyük dert.
Neyse ki törende yağmur yağdığı için öğrenciler ve öğretmenler içeri akın etmişti. :m08:
Neyse ki törende yağmur yağdığı için öğrenciler ve öğretmenler içeri akın etmişti. :m08: