HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
off ya daha 2-3 hafta once format attım genemi virus girdi uf pc 2.5 senelik degistirme zamanı gelmiş anlaşılan 

Virüs değil o. Kapat.
Crossfire.exe 'ye birdaha tıkla düzeliyor...
Bende 2 kere oldu kesin çözüm bu.
Flood yapmayın artık.
Crossfire.exe 'ye birdaha tıkla düzeliyor...
Bende 2 kere oldu kesin çözüm bu.
Flood yapmayın artık.
sen oyunu pc den temelli kaldır önce program ekle kaldırdan kaldır sonra c:/programfiles den z8games dosyası hala duruyora sil sonra oyunu tekrar yükle setuptan da arza çıkarabilir..
off ya daha 2-3 hafta once format attım genemi virus girdi uf pc 2.5 senelik degistirme zamanı gelmiş anlaşılan![]()
Bak oyunu normal şekilde yuklediktne sorna oyunadın sorna böyle oldu demi

eger dedğim gibi ise virüs var aynısı warrocktada yapıyor eğer formatı yeni attın gene virüs oldugunu düşünüyorssan bios pilini cıkar 3 kere açma kapatma dügmesine bas çek...! sonra Özel Flash Bellekler var içine program yükleyip bios'a flash atmak için...Yani bios'a flash at Sonra işletim sistemini kurarken NTFS(FAT) Deme Yavaş şekil [LOW FORMAT] Atmak zorundasın
xp-window 7 yada wistamı kurucaksın en gücel CD yi yükle hiç bi güncelleme yapma pcye- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)