darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

crossfire patch yüklerken hata veriyorr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xlfire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

off ya daha 2-3 hafta once format attım genemi virus girdi uf pc 2.5 senelik degistirme zamanı gelmiş anlaşılan :rolleyes::mad::D

Virüs değil o. Kapat.

Crossfire.exe 'ye birdaha tıkla düzeliyor...

Bende 2 kere oldu kesin çözüm bu.

Flood yapmayın artık.

sen oyunu pc den temelli kaldır önce program ekle kaldırdan kaldır sonra c:/programfiles den z8games dosyası hala duruyora sil sonra oyunu tekrar yükle setuptan da arza çıkarabilir..

off ya daha 2-3 hafta once format attım genemi virus girdi uf pc 2.5 senelik degistirme zamanı gelmiş anlaşılan :rolleyes::mad::D

Bak oyunu normal şekilde yuklediktne sorna oyunadın sorna böyle oldu demi :)
eger dedğim gibi ise virüs var aynısı warrocktada yapıyor eğer formatı yeni attın gene virüs oldugunu düşünüyorssan bios pilini cıkar 3 kere açma kapatma dügmesine bas çek...! sonra Özel Flash Bellekler var içine program yükleyip bios'a flash atmak için...Yani bios'a flash at Sonra işletim sistemini kurarken NTFS(FAT) Deme Yavaş şekil [LOW FORMAT] Atmak zorundasın :) xp-window 7 yada wistamı kurucaksın en gücel CD yi yükle hiç bi güncelleme yapma pcye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri