dilleri biliyosan ibotun dosyalarını çözmek yeni bot yazmaktan daha kısa sürer o dosyaları çöz kodlama biliyosan fazla zorlamaş kardo ve kendine ait bi botun olur istediğinde günceller kullanırsınYani Bot Yapabilirmiyim Dillerinin Biliyorumm DaÇalışırmı Bot yaparsam

Yani Bot Yapabilirmiyim Dillerinin Biliyorumm DaÇalışırmı Bot yaparsam
videolarını izle yapımlarını öğren sonra do nun md5 kodunu bul ve onu bota yapıştır böylece bigpoint üzerinden botunu yapabilirsin ama tabi bunları öğrenmem benim 3 ayımı almıştı

Ya Peki Ben Visual Basic Kullancam o olurmu o daha kolay illa hepsinin kullanmammı gerekiyorr 

VB.net
Visüal Basic
Delphi
C#
C++
gibi kodlama dillerini bilmen gerekir ve acayip zordur araştır bi yapabilirsen önün açılır![]()
senin kendine ait bot varmı ben kodlamadan %80 lerde anlıyorum ama en az 1 ekibin olması lazım bazen yardıma ihtiyaç duyunca mahalledeki bilgisayarcıya soruyorum maşallah bilmediği hile yok

visual program yapında lazım tablo koyarsın ama sistemi yine sen oluşturmak zorundasın illaki sende kod yazacaksın ibotu çöz dediğim gibi 1 haftanı alır daha sonra bağımsız botun olur kodları güncelleyerek botunu kullanırsınYa Peki Ben Visual Basic Kullancam o olurmu o daha kolay illa hepsinin kullanmammı gerekiyorr![]()

senin kendine ait bot varmı ben kodlamadan %80 lerde anlıyorum ama en az 1 ekibin olması lazım bazen yardıma ihtiyaç duyunca mahalledeki bilgisayarcıya soruyorum maşallah bilmediği hile yok
kendime ait botum yok şu an ihtiyaçta yok zaten pbdo bot kullanıyorum ben ana sistemle bağlantısını kesin pbdonun hiç güncelleme yapmasına gerek yok full yaratığa atıyordum!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)