C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vatan borcu naparsin (:

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EcHeLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EcHeLL

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

EVET MILLET ASKERLIK GELDI CATTI ONCELIKLE BU KALBNZ KADR BEYAZ SAYAFI DERMSIM ((: COK KISYLE TARTSTIM SORUN YASADIM AMA BI OKADRDA DOSTUM KARDESIM OLDU ALT TARAFI SANAL BI OYUN DEMEYIN INSAN BURDADA COK SEY OGRENIO BEN GIDIORUM AMA BIZDEN SONRA GELENLER YURUTSUN NAMIMIZI HEPNIZ ALLAHA EMANET OLUN YOLUNUZ ACIK DUALARNZ KABUL OLSUN KENDINZE COK IYI BAKIN FERDİ VURAL EcHeLL v DOKA v WACK v THAT B13 LONCAsIYLA SAYGILARINI SUNAR KARDESIM OLAN HAKAN AkrapovicLE oyuna 1 ay gıbı bı ara verıyoruz 92/4 ... KENDINZE IYI BAKIN LANNNNNNNNNNNNNNNNNN

​Yolun açık olsun.Reçoş.

EVET MILLET ASKERLIK GELDI CATTI ONCELIKLE BU KALBNZ KADR BEYAZ SAYAFI DERMSIM ((: COK KISYLE TARTSTIM SORUN YASADIM AMA BI OKADRDA DOSTUM KARDESIM OLDU ALT TARAFI SANAL BI OYUN DEMEYIN INSAN BURDADA COK SEY OGRENIO BEN GIDIORUM AMA BIZDEN SONRA GELENLER YURUTSUN NAMIMIZI HEPNIZ ALLAHA EMANET OLUN YOLUNUZ ACIK DUALARNZ KABUL OLSUN KENDINZE COK IYI BAKIN FERDİ VURAL EcHeLL v DOKA v WACK v THAT B13 LONCAsIYLA SAYGILARINI SUNAR KARDESIM OLAN HAKAN AkrapovicLE oyuna 1 ay gıbı bı ara verıyoruz 92/4 ... KENDINZE IYI BAKIN LANNNNNNNNNNNNNNNNNN
Askerlik nereye çıktı ?

yolun açık olsun kardeş aslanlar gibi git gel inşallah.

hayırlısıyla bitirir gelirsin inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri