Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Videoyu izleyince bir hayli şaşırdım.
Genellikle böyle şeyler dikkatimi çeker ve yanısıra bunun açıklamasınıda buldum buyrun video...
Genellikle böyle şeyler dikkatimi çeker ve yanısıra bunun açıklamasınıda buldum buyrun video...
Açıklama : Biraz önce geçen şey bir uzay mekiği miydi sizce? Bir film yıldızını bile utandırabilecek kadar dikkat çeken mekik
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sokaklarında ilerlerken, binlerce kişi uzay çağının bu unutulmaz simgesini hayranlık ve şaşkınlık içerisinde izledi. Geçen ayın sonlarında
, dikkatli bir şekilde taşıyıcı römorklar üzerinde yüklendikten sonra, 20 kilometre uzaklıkta bulunan
'ne doğru yola çıkarak yollar ve köprüler üzerinde manevralarına başladı. Pek çokları için tarifin ötesinde bir görkem içeren bu yolculuk, ömrünüzde bir defa görebileceğiniz böyle bir olaya şahit olup,
için insanların şehrin sokaklarını doldurmasını, pencere ve balkonlara çıkmalarını sağladı. Yol üzerindeki bazı bina ve ağaçları kıl payı geçen emekli mekiğimiz yeni evine
ve çok yakında teşhir edilmeye başlanacak. Bu arada bahse konu yolculuk toplamda
sürmüş olsa da,
görüntüler kısaltılarak toplam süre üç dakikaya indirilmiş durumda.