Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
ama hile çalışıyor ve piyasada bütün sitelerde bu hile var onu kapatcaksanız bunu kapatcaksanız ne anlamı kalır bu forumun soleyin bana siz dalgamı geçiosunuz
1tane bile hile paylaşılmıcaksa ne anlamı var bu forumun !!
Üyelerin Bilgisayarları virüs yüzünden zarar görecekse hiç gerek yok, hilesiz oynanabiliyor bu oyunlar.. Bide tartışır gibi yorumlar atmayın ben size açıklamaya çalışıyorum..ama hile çalışıyor ve piyasada bütün sitelerde bu hile var onu kapatcaksanız bunu kapatcaksanız ne anlamı kalır bu forumun soleyin bana siz dalgamı geçiosunuz
Üyelerin Bilgisayarları virüs yüzünden zarar görecekse hiç gerek yok, hilesiz oynanabiliyor bu oyunlar.. Bide tartışır gibi yorumlar atmayın ben size açıklamaya çalışıyorum..
ya gidin allah aşkına bu forumdan hayır gelmez
söyle bana adam gibi hile konusu varmı 1 tane goster 1tane
uzatmak istemiyorum, yukarıdaki yorumda yazdığım gibi tartışma çıkarmaya değil, açıklama yapmaya çalışıyorum ve yeterince açıklama yaptım.ya gidin allah aşkına bu forumdan hayır gelmez
söyle bana adam gibi hile konusu varmı 1 tane goster 1tane
Uzatmanın bir anlamı yok , bölüm kurallarına uyulması gerek.
Virüs total sonuçlarınızda tüm dosya incelemeleri hatalı gözüküyor bu yüzden konunun editlenip kapatılması lazım.
Konu kapanabilir.
Virüs total sonuçlarınızda tüm dosya incelemeleri hatalı gözüküyor bu yüzden konunun editlenip kapatılması lazım.
Konu kapanabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)