noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Operation Timed Out Gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezer350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Hamachi Server Açacam 7 tane operation timed out gelmiyor 3-5 tane geliyor oyuna girmiyor bide şu hata geliyor arada .....my ip adres 5.126.237.141! böle yazıyor neden acaba yardım edebilecek varmı :mad:

Arkadaşlar Hamachi Server Açacam 7 tane operation timed out gelmiyor 3-5 tane geliyor oyuna girmiyor bide şu hata geliyor arada .....my ip adres 5.126.237.141! böle yazıyor neden acaba yardım edebilecek varmı :mad:

Kullandığın Filese Göre Gelir Timed Outlar Portlarını Kontrol Et Eski Bir Filesin Mesela Emre-28 Filesin Üzerine Kuruyorsan Oyun Geç Açılır Hatta Baya Geç Açılır Benim Sunucum Emre-28 Üzerine Kurulu Girişler İçin 20 Dakika Kadar Bir Süre Beklemem Gerekiyor Tabi ki İçerisine Kurduğun Filesede Bağlı Ben Onun İçerisine Farklı Bir Files Attığımda 550 Mb Altı Ram Verirsem Girişler Hiç Bir Zaman Açılmıyor Bunu da Göz Önünde Bulundurarak Tekrardan Denermisin Bir Sorun Yaşamaman Lazım Filesi Doğru Kurduysan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri