DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

EDİT BUG'u NEDEN DÜZELTİLMİYOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaban535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kimsenin umrunda değilki

xEsEsxx benide dolandırdı bayrama gırmeden 1 gun once full sawunma turko werdım mest eden ayakkabı werdı buyulu zekalı sonra seytan kulesıne ısınlandım bı baktım ayakkabı yok ss almıstım tıcket attım hala cevap gelecek bız alalım parayla onlar avanta bızden alsın sonra Her4nbow buda bi beni değil nerdeyse sw deki herkesi dolandırmıstır bu allahın üstüne yemin etti bug deıl die ch2 e bı gectım abı mest eden gene yok gene yok gene yokk we 2 tane yan charı wardı onları buldum yuzsuz yuzsuz kanmasaydın olum napıyım dıyor we artık oyunu bırakacam ben böyle ilgisizlik görmedim yaban sende haklısın kardeşim isyanın boşuna değildir..

we xEsEsxx hala geziyor oyunda ws atıyor gülüyor oynuyor dün gördüm böyle böyle beni hatırladınmı? sen dedim sen kımsın sabah sabah töbe töbe diyor :D

valla kaç ay önce admin atmış duyuru oyunda 6-7 tane buglu edit kaldı diye ne kadar zaman oldu hiç oralı bile değil

sıradan dolandırıcılık olaylarını bile edit bugu diye bana gönderen arkadaşalr yüzünden 2 gün sürecek işlemler 2 ay sürüyor. Sizde sıranızı bekliyorsunuz bu yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri