HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kimsenin umrunda değilki
xEsEsxx benide dolandırdı bayrama gırmeden 1 gun once full sawunma turko werdım mest eden ayakkabı werdı buyulu zekalı sonra seytan kulesıne ısınlandım bı baktım ayakkabı yok ss almıstım tıcket attım hala cevap gelecek bız alalım parayla onlar avanta bızden alsın sonra Her4nbow buda bi beni değil nerdeyse sw deki herkesi dolandırmıstır bu allahın üstüne yemin etti bug deıl die ch2 e bı gectım abı mest eden gene yok gene yok gene yokk we 2 tane yan charı wardı onları buldum yuzsuz yuzsuz kanmasaydın olum napıyım dıyor we artık oyunu bırakacam ben böyle ilgisizlik görmedim yaban sende haklısın kardeşim isyanın boşuna değildir..
we xEsEsxx hala geziyor oyunda ws atıyor gülüyor oynuyor dün gördüm böyle böyle beni hatırladınmı? sen dedim sen kımsın sabah sabah töbe töbe diyor 

valla kaç ay önce admin atmış duyuru oyunda 6-7 tane buglu edit kaldı diye ne kadar zaman oldu hiç oralı bile değil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)