HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yazık ya kaç aydır oyuna girmiyorum oyunda yok edit buguymuş yok bilmem neymiş çıkmış bende yeni öğrendim bugün daha doğrusu editimle tks yapmadan önce editimi taa 3-4 ay önce almıştım kaç aydır sapasağlam duruyodu yani 2 dk biri gelsin editle tks etsin gitsin sonra bende envantere bir bakıyım edit yok sonra etrafa sorarak öğrendim ch değiştirince gidiyormuş edit yazık oldu şu anda bir çare bulun verin desem yok şu kuralı bu kuralı ulan ne kuralı oyunda böyle bir hile varsa neden çaresi yok kimseye güvenemiyecekmiyiz ya 25 tl aldığımız edit pürr diye uçtu yazık ya adamada bişey demiyorum bu oyunun ben en güvenilir olduğu için ilk kez oynadığım ve en uzun oynağım pvp diye aldım gitti yazık ya sağlam yapıyosunuz diye iyice batıyo oyun haberiniz yok şimdi gitti edit hadi sahip çıkın şimdi kural okutturun bana nasıl olsa geri gelicek dimi ee ne olucak şimdi açıklama yapın nasıl güvenicez size aynı şeyleri yazıp durmayın ayrıca
sonra artık konu kapatırsınız yok şunu dersiniz bunu dersiniz susarız bizde artık bizden sonra kalanlarada olur elinde sonunda aynısı böyle devam edersiniz süper ne güzel böyle devam
sonra artık konu kapatırsınız yok şunu dersiniz bunu dersiniz susarız bizde artık bizden sonra kalanlarada olur elinde sonunda aynısı böyle devam edersiniz süper ne güzel böyle devam
1.si item takas edeceğin adam ch1de olmalı.
2.si adama editi dış editse elinde takmasını rica et.sonra ch2ye geçmesini rica et sende geç ch2ye onunla beraber geçip geçmediğini anlamak için sonra elindekine bak ch2de gittiyse elindeki bugludur.
3.cüsü ch2de baktıktan sonra itemi tekrar giymesini rica et ch1 e geçin edit giderse kesinlikle bugludur ticaret etmeyiniz.edit gitmezse gönül rahatlığı ile takas edip veya satın alabilirsiniz.
Arkadaşlar bu sorun belirli bir tarihte alınan editlerden dolayı o editlerde problem olmasından kaynaklıydı oyunda en fazla 7-8 tane kaldı. Bunu bulmanın kesin bi yöntemi yok sadece sizler bu kişileri şikayet ettiğinizde biz o itemleri temizliyoruz.
Önerilere Dikkate Almalısın @admin; e ö.m yollabilirsin.
Moderatör tarafında düzenlendi:
ya kardeşim ben bunları nerden akıl ediyim durduk yerede bakıyım aa böyle bişeymi varmış bende böyle yapıyım artık diyim tmm iyi güzelde her oyuna girince buraya bakmak insanın aklına gelmiyor işte allah kahretsin iyi niyetliliğim hep böyle yapıyo ayrıca adamla ch1 de tks yaptım oyunda 7-8 tane kalmışmış ben ch bile değişmedim oyuna çıkıp girdim baktım edit yok adama yalvardım yakardım adam hala oyunda yüzsüz ismi xEsEsxx öf o 7-8 taneden gelip bana niye düştü of ayrıca şuda var kimse gel iteminle ch2 ye geç tak yok ch1 e geç kimse edit satışı bile yapmaz öyle
ya abi ne kadar gülünç bir durum ya oyunda tabi hata olabilir fakat bunun düzeltilmemesi sorun
ya abi ne kadar gülünç bir durum ya oyunda tabi hata olabilir fakat bunun düzeltilmemesi sorun
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)