Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bende 1T yang 1 tanede kraliyet altını vrdı 2dk önce ben kraliyet altınını bozdurdum önce 0 yang dedi karakter değiştirince 1T dedi ama kraliyet altını kaybolmuştu benim 1T m boşamı gitti bunun bir çözümü yokmu
Oyunda Bildiğim Max 2T bulunabilir evanterde , Depocudan 2 Tane Kraliyet Altını Almayı Deneyebilirsiniz, Çünkü 2.000.000.000 ve Yukarısı Yang Olduğu Zaman 0 Yang Gözükür.
eskiden alamazsınız derdi şimdi 0yang gözüküyor karakter değiştirdim 1T yang gözüktü kıraliyet altını kayboldu 1T boşamı gitti yani
oyuna giriş İD im: iskeletor099
oyundaki adım: iskeletor007
daha yani +5 turkomu satmıştım boşa gitti bunun çözümü veya geri iadesi mümkünmü bi hevesle 3. editimi çekecektim ama bu olay gerçekleşince hevesim kırıldı
oyundaki adım: iskeletor007
daha yani +5 turkomu satmıştım boşa gitti bunun çözümü veya geri iadesi mümkünmü bi hevesle 3. editimi çekecektim ama bu olay gerçekleşince hevesim kırıldı
Bakın arkadaşlar bunun hiç bir çözümü yok tüm serverlarde böyle bu. Sorun falan da değil. En son para 1.999.999 dur. Böyle birşeylerde oyunda suç bulmayınız bence.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)