Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayın Oyun Görevlerileri Oyunda Sürekli Olan (Oyun Bağımlıları) Çarlarını Kasıp İtemlerini Geliştirip Full Edit Olup Sık Sık İmparatorluk Değiştiriyorlar ve Çarlamıza Zarar Veriyor ''Ezik'' Diyip Geçiyorlar Bizim Onlandan Neyimiz Eksik Full Edit Yapmadık Diye Oyunda Ezilmemizmi Gerekiyor Dogru Düzgün Pazar Kuramıyoruz 15 Lvl Pazar Çarım Var Kurdum pazarımı 1 Saat Sonra Baktım Pazar Kurdugum Yerde Yok Ne Oldugu Belirsiz Yerlere Sürüklemişler
Lütfen Su Herkes Bayrak Değiştirmesin 100 lvlden Sonra Serbest Açılmasın Bundan Sadece Ben Şikayetçi Değilim Herkes Şikayetci Güçlü Olan Güçsüzü Eziyorsa Bari Bu Oyunda Olmasın Rahatsızlıgım Buydu Okudugunuz İçin Tesekküler İyi Eğlenceler..
Lütfen Su Herkes Bayrak Değiştirmesin 100 lvlden Sonra Serbest Açılmasın Bundan Sadece Ben Şikayetçi Değilim Herkes Şikayetci Güçlü Olan Güçsüzü Eziyorsa Bari Bu Oyunda Olmasın Rahatsızlıgım Buydu Okudugunuz İçin Tesekküler İyi Eğlenceler..Her zaman en Çok online Olan oyunda Daha Çabuk ve Kolay Gelişir Ginede Biraz şans ve Bilgi İşidir Nerde Nezaman Kasıcağını Bilen Gelişir , Ama size hakaret eden olursa (ezik , ezme vs.) ss Alıp Küfür Hakaret Bölümüne Konu Açarsanız GM ler ilgilenir.
Bencede daha düzgün itemim yok 100 leveller gelip dalıyolar editleri varya işleri güçleri artislik...
Kardeşim siz çarınıza edit alamıyorsanız server değiştirin mmomt2 4 serverı var herkesin gönlüne göre server var yani sonuçta :S
kardesim mesele edit alıp veya da almamak deil mesele dogru düzgün oyun oynamak mesela bnm 2 editim var ama bn item yapanlara dalmıyorum bana zarar vermeyene zarar vermiyorum ama sizin gibiler baba parası ile editlerini alıyor orda adam sana bişey yapmazken abi item yapıyorum dalma lütfen derken sen ona dalarsan oyunda rahat vermezsen işte bu oyunu oynayamıyosun demektir anlatabildimmi?