farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metin2 Hamachi Server Site Paneli Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manyaq03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Lutfen Yardım Edin Hamachi Site Kuramadım bir
türlü... İlk Once panelimi indirdim xampp kullanıyorum ben
ordan htdocs klosorunu silip icine panelimi attım sonra
config dosyasına girdim ordan IP mi yazdım Navicat sifremi
yazdım IP mı 100 lü olarak girdim sonra internete girdim IP
mi yazdım ama
[h=1]Hata! Google Chrome 5.174.224.100 sitesine bağlanamadı[/h][h=2]Öneriler:[/h]
ama her seferinde bu hatayı alıyorum ( MySQL ve Apache'yi
actım) Lutfen Yardım Edin Yardımlarınızı bekliyorum
:(

Kardes 100 Lü Yazmadan Denedim 174 Sonu Yazdım Simdide Su Sorunu ALıyorum Uyarı : mysql_connect (): Host "Emir-Bilgisayar 'Bu MySQL sunucusuna bağlanmak için izin verilmez \ Users \ Emir \ Desktop \ xampp \ htdocs \ config.php: C on line 16
. Veritabani Baglantisi Kurulamadi
Hata Iletisi: Host ' Emir-Bilgisayar 'Bu MySQL sunucusuna bağlanmak için izin verilmez

Kardes 100 Lü Yazmadan Denedim 174 Sonu Yazdım Simdide Su Sorunu ALıyorum Uyarı : mysql_connect (): Host "Emir-Bilgisayar 'Bu MySQL sunucusuna bağlanmak için izin verilmez \ Users \ Emir \ Desktop \ xampp \ htdocs \ config.php: C on line 16
. Veritabani Baglantisi Kurulamadi
Hata Iletisi: Host ' Emir-Bilgisayar 'Bu MySQL sunucusuna bağlanmak için izin verilmez

Siteye Bağlanmışsın Mysql Hatası Alıyorsun Demekki Hamachi Serverlerde Genelde com.nu Gibi Sitelere Atılmaz Eğer Kendi Bilgisayarından Appserv Yada Xampp Gibi Bir Local Site Açtıysan Panel Ayarlarına(config.php conf.php gibi) Tekrar Bakmanı Öneririm Dediklerimi Yaptıktan Sonra Tekrar Hata Alırsan Yaz Yardımcı Olurum

Son düzenleme:
k.g arkadaşlar ben panelimi indirdim sade panel. sadece 1 sayfa var. kayıt ve indirme içinde. hamachili serverımda kullanmak için siteme attığımda

PHP Error Message

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.162.29.100' (4) in /home/a8702750/public_html/config.php on line 16

Free Web Hosting
Veritabani Baglantisi Kurulamadi.
Hata Iletisi: Can't connect to MySQL server on '5.162.29.100' (4)
hatası alıyorum. virtual pc ye baktığımda "accsees denied for user" diye bir hata alıyorum. anladığım kadarıyla server files panelle değişiklik yaptırmıyor. buna izin vermek gibi bişey var mı acaba.

arkadaslar lutfen yardım edin hamachi site kuramadım bir
türlü... İlk once panelimi indirdim xampp kullanıyorum ben
ordan htdocs klosorunu silip icine panelimi attım sonra
config dosyasına girdim ordan ip mi yazdım navicat sifremi
yazdım ip mı 100 lü olarak girdim sonra internete girdim ip
mi yazdım ama
hata! Google chrome 5.174.224.100 sitesine bağlanamadı

Öneriler:

ama her seferinde bu hatayı alıyorum ( mysql ve apache'yi
actım) lutfen yardım edin yardımlarınızı bekliyorum
:(

kardeŞİm hamachİ server İse hamachİ adresİnİn ip adresİnİ yazcan 100 lÜ olarak yoksa olmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri