Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hayırlı satıslar
Son düzenleme:
öncelikle hakkınızı vermeliyimki İYi Filesleriniz Ve PuTTy süpere benziyor tek Sorun 512Mb Ram 40 Tl olması anlıyorum kalitelisiniz fakat bizide düşünmeniz lazım
sizden server alacak kişiler Çoğu öğrenci benim gibi o yüzden 1 gb 40 tl olsa daha i,yi olur hayırlı Satışlar...
sizden server alacak kişiler Çoğu öğrenci benim gibi o yüzden 1 gb 40 tl olsa daha i,yi olur hayırlı Satışlar...• MSN : info@gamesunucum.com
• Site : www.gamesunucum.com
GSM : 0 536 283 16 02
Sağlamış Olduğumuz Ücretsiz Hizmetler
Ücretsiz Giriş , Full Pack
Ücretsiz Online Market Ticket Sistemi Admin Paneli Otopack Ve UCRETSIZ REKLAM !
Ücretsiz .TK Alan Adı Ve Hosting
Ücetsiz Oyun Full Kurulum
Piyasa Değeri 100TL Olan Ddos Koruması ÜCRETSİZ
Market ticket admin panel metin2 panel gorselleri icin www.metin2.gamesunucum.com
Not: Oyun Desteğimiz Vardır. Her Türlü Sorunlarınıza Yardımcı Olmaktayız.
Napıyorsun ?
Başka konu altına reklam yapmak ne demek?
Bas bas bağırıyorsun çocuğum ben ! diye.
öncelikle hakkınızı vermeliyimki İYi Filesleriniz Ve PuTTy süpere benziyor tek Sorun 512Mb Ram 40 Tl olması anlıyorum kalitelisiniz fakat bizide düşünmeniz lazımsizden server alacak kişiler Çoğu öğrenci benim gibi o yüzden 1 gb 40 tl olsa daha i,yi olur hayırlı Satışlar...
Fiyatlar tamamen piyasadan arınmak için bilerek bu seviyelerdedir.
Herkes zaten 40 tl ye 35 tl ye satıyor burada ki amaç sürümden kazanmak yerine direk müşteriden kazanmaktadır ve size daha fazla ilgi göstermektir.
Sürümden kazanırsanız eğer çok müşteri-çok uğraş, direk sattığınız üründen kazanırsanız eğer, ideal müşteri ideal destek akabinde sorunsuz hizmet olmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)