Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Buyukweb.com | 4 Adet Files, MT2.TC Özel Site, Admin Paneli, | SSD Disk !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 454
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla arkadaşar omer KARAYİLAN 1gb normal fiyati 40 lıra yalnız

ARKADAŞLAR 40 LIRA VERIP KAZKLANMAIKMI ONEMLI

60 LIRA VERIP SAĞALAM BİR URUN ALMAKMI ONEMLI

BUNUN SİZLEREDEN BİR ACIKLAMSINI SITIYORUM
FIYATLARLA DALGA GEÇMEYIN GECILECEK BİR FİYAT DEİL ÇUNKU ADAM YAPIOKI BU FIYATI KOYMUŞ

YAV SANKI ADAM O 60 LIRA ALIP BAKIN ALIP CEBINE ATIYO BUNUN İNTERNEI VAR YEMEĞİ VAR ELEKTIRI VAR ELEMANLARIN PARASI VAR MAKINE SORUN ÇIKARTIA MAKINE SORUNU VAR VARDA VAR BENCE ÇOK MAKUL BIR FIYAT

KONU GUNCEL

valla arkadaşar omer KARAYİLAN 1gb normal fiyati 40 lıra yalnız

ARKADAŞLAR 40 LIRA VERIP KAZKLANMAIKMI ONEMLI

60 LIRA VERIP SAĞALAM BİR URUN ALMAKMI ONEMLI

BUNUN SİZLEREDEN BİR ACIKLAMSINI SITIYORUM
FIYATLARLA DALGA GEÇMEYIN GECILECEK BİR FİYAT DEİL ÇUNKU ADAM YAPIOKI BU FIYATI KOYMUŞ

YAV SANKI ADAM O 60 LIRA ALIP BAKIN ALIP CEBINE ATIYO BUNUN İNTERNEI VAR YEMEĞİ VAR ELEKTIRI VAR ELEMANLARIN PARASI VAR MAKINE SORUN ÇIKARTIA MAKINE SORUNU VAR VARDA VAR BENCE ÇOK MAKUL BIR FIYAT

KONU GUNCEL

Virtal reklam gibi olmuş. Bu tür şeyler asla hoşuma gitmiyor.

İyi niyetli yapıyor olabilirsin anlıyorum ama bunlar bize uygun hareketler değil.

40 lira olmuş 60 lira olmuştan öte hizmet önemli. Ben şuan bu fiyatı uygun görüyorum diye böyle.

İlerde ucuzlar,artar ayrı bir meseledir önemli olan iyi bir alış-veriş yapabilmektir.

Bizlerde de problem çıkıyor ama mühim olan bu problemlerin çözümü için uğraşmak ve çözmektir.

Yaptığımız iş gereği sorun çıkmaması zaten mümkün değil illa birşeylerle oynanır birşeyler değiştirilir ve sorunlar oluşur...

Yemekmiş,elektrikmiş bunlar boş hesaplar hesap öyle yapılmaz, heyecanını anlıyorum ama böyle şeyler yapmazsan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri