Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Legend Online

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkRed61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

DarkRed61

Level 5
TM Üye
Konular
48
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğim Gibi Sizlere Legend Online Adlı Facebook Sürümüyle Oynanan Oyunu Resimlerle Tanıtmaya Çalışıcam

Belkide Benim Oynadığım Sunucuya Gelir Beni Geçersiniz

#Oyun Facebook Tabanlıdır.
#Oyunun Daha Çok Stratejik Bir Yapısı Vardır.
#Kendi Krallığını En Güçlü Yapmak İçin Binalarının Levelini Yükseltmen Gerekiyor.
#Tabi Bu Sırada Kendi Hesabınıda Güçlendirmeyi Unutma
#Oyunda Önemli Olan Derece SG Olarak Kısaltılmış Olan Saldırı Gücüdür.
#Saldırı Gücün Ne Kadar Yüksekse O Kadar Sağlamsındır
#Oyunda Tabi ki Her Strateji Oyununda Olduğu Gibi Birlik Kurabilirsiniz
#Köyünüzdeki Bina Sayısı Levelinizle Alakalı Olarak Artmaktadır
#Örneğin 20 Levelde Bi Bina 30 Levelde Başka Bi Bina Açılmaktadır.
#Oyunun Kullanıcı Sayısı Oldukça Fazladır.
#VİP Olma Ne Yazık ki Her Oyunda Olduğu Gibi Ayrıcalığını Burdada Gösteriyor :/
#Çiftlik Sistemi Mevcuttur.

Oyundaki Köyümden Bi Görüntü

Askerlerinin Seviyesini Yükselterek Ataklarını Canlarını ve Defanslarını Arttırabilirsin.

Çiftliğinize Ektiğiniz Bitkiler Gerçek Zamanlı Saatle Büyümektedir. 4Saatlik Var 8Saatlik Var 12Saatlik Var Saatleri Özelliklerine Göre Değişiyor. Atıyorum EXP Bitkisi Dikerseniz 4Saatte Olur Bitkiniz Ama Altın Bitkisi Ekerseniz 12Saatte Mesela Böyle.

Kahraman Sarayı Adı Verilen Binadaki Odalarda Arkadaşlarınızla Bir Grup Kurabilir Bu Gruplarla Birlikte EK Sahne Adı Verilen Bölümleri Geçip EXP , Altın ve Değişik İtemler Kazanabilirsiniz.Her Levelin Girebileceği Ek Sahneler Ayrıdır.

Ödüllendirme Salonundaki Görevler İle Hem Bolca EXP Hemde Cüzzi Miktarda Altın Kazanabilirsiniz. Ki Bunlar Kolay Görevlerdir

Amfi Tiyatronun Meydan Okuma Sekmesi Sayesinde Tek Başına Karşına Çıkan 4 Kişiden Herhangi Biriyle Düello Yapabilirsin.

Sağ Tarafta Bulunan Savaş Sekmesi ile Değişik Bölümlerde Oynayabilir Oynadığınız Bölümler Sonrası Hem Alan Bitirme Yani Bütün Bölgeleri Bitirip Komple O Haritayı Bitirince Alacağınız Ödül Hemde Bi Bölümden Aldığınız Ödül Ayrı Ayrı Olarak Verilmektedir. Ben Bu Haritayı Tamamen Bitirdiğimde 500Bin Ruh[Askerlerin Seviyesini Arttırmada Kullanılır] , 1 Milyon Altın ve Bir Adet HP Taşı Alıcam

#Neyse Arkadaşlar Umarım Oyunu Güzel Şekilde Tanıtabilmişimdir.

#Replerinizi ve Yorumlarınızı Eksik Tutmayın#

#Sunucu 15 de İsmim EndLess'dır. Eğer Oyunla İlgili Anlamadığınız Sormak İstediğiniz Yer Olursa Özel Mesaj Yoluyla Ulaşabilirsiniz .

İyi Forumlar [Unutma Bir Teşekkürler Demen Yeter]

Oyunun Linki:

Bakanların Bi Teşekkür Etmesi Bile Yeter Arkadaşlar. :/

Teşekkürler.
Server 11 den uniQue herkesi beklerim yardımcı olmaya çalışırım.

Harika Bi Oyun En iyi Tarayıcı Tabanlı Oyun Diyebilirim Ama bırakmak zorunda Kaldım Ama Oynamayı Düşünmeyin Kesin Oynayın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri