NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tek kelimeyle oyun rezilliği.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wow12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wow12345

Level 8
TM Üye
Konular
116
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Haftasonu droplar 1000 olmadığı gibi şuanda %300 lükler kapalı. Oturduğunuz yerden para kazanıyorsunuz ama oyunla ilgi 0 ? oyuna girip bi kod yazmaktamı zor oldu ? Pes diyorum paramı helal etmiyorum.

Oyun ile ilgili bir sürü konu açıyorsunuz, hep kendinizi düşünüyorsunuz bilip bilmeden laflar ötüşrüyorsunuz kendi kendinize. Mars serverinde ilgilenen görevli sadece 1 kişi diye biliyorum. O kişininde özel durumu vardır başka birşeyleri vardır. Böyle ahkam keser gibi konuşmalarınızla maalesef çok yanlış yapıyorsunuz. Bunların hepsi en kısa süreç içinde düzelicektir.

dropların açılması veya kapatılması çok ciddi bi husustur. herkez size göre kendinizi ayarlayamaz herkezin vakti değerlidir droplar 7 24 oyunun içinde açık olmalıdır oyunun bonusu olan haftasonu droblarında sıkıntı bazen olabilir ama oyunun içindeki normal açık olan %300 lük droplar asla kapanamaz. sizi tek kelimeyle kınıyorum

marsta 4 yetkili görünüyor(unthinking, KaRaVaNa, FinaLTM, StripeS).Bu kadar kişiyi bekletmeye kimsenin hakkı yok.

Marsta sadece 1 kişi görevli ?

http://www.turkmmo.com/mmomt2/908328-mmomt2-yonetim-kadrosu.html

İyi bakınız. unthinkinq adlı görevli her bölümle ilgilendiği için aksaklık olabiliyor ayrıyeten görevlilerde bir insan onların özel bir durumu olabilir yada giremeyebilir kimsede kabahat bulmayın bu gecikmeler elinde sonunda hallolur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri