bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ormanciiii

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furcansen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 531
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bizim Açtığım konular duyuru konusu hakkındaki yorumlarımız burada oyunla ilgili bir durum(duyuru) söz konusu bizde bu konu hakkında konu açıp yorumlarımızı dile getiriyoruz forumlarında asıl amacı bu değilmi???kilitleme her konuyu.

Onlar zaten durumun farkında herkes aynı şeyi yazarsa ne olur bliyormusun?İşte bu açtığın konuyu herkes açsa ne olur?Lütfen azcık sabırlı olun ... Adminler ilgilenmeye çalışıyor fakat böyle konular açmaya devam ederseniz nasıl ilgilensin?

biliyorm ilgilendiklerini ve çalışdıklarını ama nerede ise 7 gün oldu burada 100 lerce kişi sabırsızlıkla bekliyor ilk günlerde 2+1 yada 2-1 dendi 7 gün geçince umudumuz kırılıyor bize tasm bir gün verilsin o günü bekleyelim yanlışmı.

haklısınız ama bana deseler 1 ay sonra bu oyun açılcak deseler beklerim ama gün vermeyince sabah kalkınca mmo açılmışmı bakıyorum akşam mmoya bakıyorum.eminimki bunu yaşayan oyuncularda vardır bunlardan dolayı merakdan dolayı konularını acıyolardır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri