kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyuncu sayisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Relox25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Okullar başlayınca zaten genelde metin2 serverleri boşalıyor bu normal bir şey :)

Bu demek Oluyorkı Sw ye Çocuklar Giriyo Hep Sw zor Diyonuz Adam Hile İle 2 Saate 90 Lwl :D Sw de Artık Hiç Bişe Kalmadı Sw Öldu Sw ye Hayat Gelmesi Lazım Ne event Oluyo Ne Bİ Etkinlik Drop Bİle Açılmıyor :D

Bu demek Oluyorkı Sw ye Çocuklar Giriyo Hep Sw zor Diyonuz Adam Hile İle 2 Saate 90 Lwl :D Sw de Artık Hiç Bişe Kalmadı Sw Öldu Sw ye Hayat Gelmesi Lazım Ne event Oluyo Ne Bİ Etkinlik Drop Bİle Açılmıyor :D
Okullar başlıyo derken sadece 1 ve 2nci sınıfları düşünmemek gerekiyor bunların yanına üniversite sınavına hazırlananlar vya üniversitelilerde giriyor hatta Kpss sınavına hazırlananlarda alınabilir sadece oyuna aşırı sıklıkta girebilecekler bunların dışında çalışanlar vs. kişiler olucağını düşünüyorum. Event artık olmuyor diyorsun bunu bilemem servere bende ara verdim şuanki durumunu bilmiyorum :)

Okullar başlıyo derken sadece 1 ve 2nci sınıfları düşünmemek gerekiyor bunların yanına üniversite sınavına hazırlananlar vya üniversitelilerde giriyor hatta Kpss sınavına hazırlananlarda alınabilir sadece oyuna aşırı sıklıkta girebilecekler bunların dışında çalışanlar vs. kişiler olucağını düşünüyorum. Event artık olmuyor diyorsun bunu bilemem servere bende ara verdim şuanki durumunu bilmiyorum :)

Sen de Haklısın Kardeş :D

evet arkadaşa katılıyorum bakalım bayram için bir event etkinlik vs birşey yapılacakmı :)

Diğer arkadaşlarımın ve yönetici kişilerinde bu konu hakkındaki görüşlerini alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri