- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Okullar başlayınca zaten genelde metin2 serverleri boşalıyor bu normal bir şey![]()
Bu demek Oluyorkı Sw ye Çocuklar Giriyo Hep Sw zor Diyonuz Adam Hile İle 2 Saate 90 Lwl
Sw de Artık Hiç Bişe Kalmadı Sw Öldu Sw ye Hayat Gelmesi Lazım Ne event Oluyo Ne Bİ Etkinlik Drop Bİle Açılmıyor 
- Konular
- 579
- Online süresi
- 13m 28s
- Reaksiyon Skoru
- 269
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 209
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Okullar başlıyo derken sadece 1 ve 2nci sınıfları düşünmemek gerekiyor bunların yanına üniversite sınavına hazırlananlar vya üniversitelilerde giriyor hatta Kpss sınavına hazırlananlarda alınabilir sadece oyuna aşırı sıklıkta girebilecekler bunların dışında çalışanlar vs. kişiler olucağını düşünüyorum. Event artık olmuyor diyorsun bunu bilemem servere bende ara verdim şuanki durumunu bilmiyorumBu demek Oluyorkı Sw ye Çocuklar Giriyo Hep Sw zor Diyonuz Adam Hile İle 2 Saate 90 LwlSw de Artık Hiç Bişe Kalmadı Sw Öldu Sw ye Hayat Gelmesi Lazım Ne event Oluyo Ne Bİ Etkinlik Drop Bİle Açılmıyor
![]()

- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Okullar başlıyo derken sadece 1 ve 2nci sınıfları düşünmemek gerekiyor bunların yanına üniversite sınavına hazırlananlar vya üniversitelilerde giriyor hatta Kpss sınavına hazırlananlarda alınabilir sadece oyuna aşırı sıklıkta girebilecekler bunların dışında çalışanlar vs. kişiler olucağını düşünüyorum. Event artık olmuyor diyorsun bunu bilemem servere bende ara verdim şuanki durumunu bilmiyorum![]()
Sen de Haklısın Kardeş

- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet arkadaşa katılıyorum bakalım bayram için bir event etkinlik vs birşey yapılacakmı 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)