- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,141
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,770,665
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Okulların açılmasının yanı sıra son yaptığımız güncellede hileyi %99 oranında engellememizde online sayısında düşüşte etkili. Tüm bunlara ek olarak bir süredir reklam yapmıyoruz.
Son bir kaç güncelleme ve gm alımlarından sonra 10 güne kadar reklamada tekrar başlayacağız. Oyuncu sayısıda böylece kış ayları ortalamasının daha üstünde olacak
Son bir kaç güncelleme ve gm alımlarından sonra 10 güne kadar reklamada tekrar başlayacağız. Oyuncu sayısıda böylece kış ayları ortalamasının daha üstünde olacak
- Konular
- 579
- Online süresi
- 13m 28s
- Reaksiyon Skoru
- 269
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 209
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Oyuna şuanda bende ara vermiş durumdayım mesela ben oyunu oynarken ox eventleri az yapılıyodu ve yapıldığında sadece nick yazılıyodu ödül verilmiyodu eventlerde itemleri çalıyolardı artık metin ve boss kesemez olmuştuk para kazanmanın yolları kapanmıştı he birde forumda sahte ss sonucu banlanan çok kullanıcı varOkulların açılmasının yanı sıra son yaptığımız güncellede hileyi %99 oranında engellememizde online sayısında düşüşte etkili. Tüm bunlara ek olarak bir süredir reklam yapmıyoruz.

- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Reklamlarınızı iyi bir şekilde yapacağınızdan şüphemiz yok. Mesala yenilikler arasına bu zırhlarımızın parlama özelliğini kesinlikle getirin. Forumda ana konularda event saatleri bölümlerini hayata tekrardan kış ayı olarak düzenleyin ve uygulayın daha bir çok yenilikle oyunumuz daha güzel zevkli bir oyun olur. Mesala ben serverde yosun bulamıyorum. Eskiden 15 solucanda 3 tane yosun gelirdi oltaya şimdi 30 da 1 2 ancak. Server evet zor ama biraz bu seviyeyi aşağıya çekmekte yarar var diye düşünüyorum. Cadı kesiyoruz hiçbirşey çıkmıyor. İntikamları sadece azo yaparak elde edebiliyoruz. Farklı şeyler yaparsanız. Herşey eskisinden daha güzel olacaktır
Bir de bu konuyu açmamdaki amaç burda oyuncuların karakterlerin isteklerini dile getirmesi. Ve yöneticilerinde bu isteklere kendilerince cevap vermesi. Şöylede diyebiliriz. Fikir alış verişi bir bakımdan
Bir de bu konuyu açmamdaki amaç burda oyuncuların karakterlerin isteklerini dile getirmesi. Ve yöneticilerinde bu isteklere kendilerince cevap vermesi. Şöylede diyebiliriz. Fikir alış verişi bir bakımdan
- Konular
- 210
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyuna şuanda bende ara vermiş durumdayım mesela ben oyunu oynarken ox eventleri az yapılıyodu ve yapıldığında sadece nick yazılıyodu ödül verilmiyodu eventlerde itemleri çalıyolardı artık metin ve boss kesemez olmuştuk para kazanmanın yolları kapanmıştı he birde forumda sahte ss sonucu banlanan çok kullanıcı var![]()
Sahte ss den banlanan biri olarak OLIMPOS der ki; Lafla peynir gemisi yürümez ADMİN.. Adamı 3 kere banlattım, o da bizi sahte ss ile banlattı..! Siz de bunu afiyetle yediniz..Siz bu kafayla giderseniz, AS oyuncuları elinizden kaçırırsınız böyle..! PVP ler de 1 tane As oyuncu demek 500 player demek.. Ben hep şakayla karışık soylerdim; "Dua edin de serveri bırakmayım, ben gidersem 1000 kişi arkamdan gelir" diye..Yok reklam vercez yok kış sezonu MAVAL bunlar ADMİN!!!! Bu server dikiş tutmaz artık. Ya küsen oyuncuları geri kazanacaksınız, ya da kaderinize boyun eğeceksiniz...Point eski oyunum orda oynuyorum şu an.bana 100 liraya mal olsada hiç olmazsa istikrar var. Biliyorum ki param boşa gitmicek. (herifler acaip profesyonel. 9 kasımda yine şenlik var...ex puan item verecekler...)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)